Pe langa faptul ca este fondatoarea unei noi colectii de produse de infrumusetare, Gwyneth Paltrow, de-a lungul carierei sale ca actrita, cu siguranta este in masura sa ofere cele mai bune sfaturi si trucuri de infrumusetare. Uitandu-ne atent la look-urile pe care le adopta, alegerile actritei sunt cat se poate de simple, naturale si accesibile oricarei femei.

Less is more. Iata trei cuvinte pe care le auzim in permanenta de ceva timp. Gwyneth Paltrow este inspiratia perfecta pentru machiajul natural. Desi totul pare simplu la prima vedere, lucrurile necesita ceva mai multa atensie. De exemplu, actrita adora sa poarte un ruj natural, un eyeliner negru, cele doua oferindu-i un ten cu aspect plin de prospetime insa, Gwyneth Paltrow isiu exfoliaza tenul zilnic si se asigura ca este impecabil atat pe interior, cat si pe exterior.

Pastreaza-ti stralucirea. Desi nu adopta look-urile mate, care in prezent sunt foarte cautate de tinerele domnisoare, Gwyneth Paltrow prefera sa aiba un ten stralucitor, moale si luminos, dar care sa nu arate deloc uleios. Acest aspect poate intineri tenul sau cel putin poate oferi aceasta iluzie si poate fi obtinut doar cu ajutorul a catorva picaturi de ulei pentru ten pe care sa le aplici inainte de a folosi fondul de ten.

Combina machiajul strident cu un hairstyle simplu. In acest duo este vorba doar de echilibru. Un ruj rosu alaturi de un eyeliner negru trebuie sa iasa in evidenta asa ca, nu lasa coafura sa-ti ascunda machiajul sau chipul.

Smoky eye delicat. Machiajul smoky eye nu este un subiect nou pentru noi, dar Gwyneth Paltrow ne invata ca-l putem adopta intr-o alta nota, nu atat de stridenta. Alege o nuanta de gri pe care sa o aplici pe pleoapa si sa folosesti o pensula cu care sa aplici fardul cat mai discret.

Un blush pentru un aspect cat mai natural al pometilor. Te-ai intrebat vreodata care este arma secreta a actritei? In urma unui interviu acordat publicatiei Into the Gloss, Gwyneth Paltrow a marturisit ca produsul cosmetic nelipsit din look-urile sale este un balsam pigmentat pentru pometi de la Tata Harper, pe care il aplica atat pe buze, cat si in obraji pentru un aspect luminos.