Desi cuplul a divortat dupa numai doua luni de casnicie, in primavara acestui an, Bianca a ramas in continuare “doamna Slav”.

Bianca Dragusanu nu si-a schimbat numele si in acte. Buletinul acesteia nu arata numele ei de fata “Dragusanu Calintir”, ci “Slav”. Cand s-au cununat, vedeta a renuntat la ambele nume de familie si a decis sa poarte numele sotului. Aceasta schimbare nu s-a produs imediat dupa nunta, ci ulterior, cand Bianca si Vlad erau deja in pragul divortului.

Cel mai interesant lucru este ca Dragusanu nu si-a facut timp, in lunile ce au trecut de la divort, sa treaca pe la Politie sa reintre in posesia numelui de fata, sub care a devenit celebra. Este posibil ca Bianca sa fi obtinut chiar acordul fostului sot pentru pastrarea numelui, lucru specificat in decizia de divort, ramasa insa “la secret” in biroul notarial care a asistat la separare.

In prezent, Bianca poarta in actul de identitate numele de Anca-Bianca Slav. De asemenea unul dintre conturile sale oficiale de Facebook se afla sub acest nume, desi ar fi fost foarte usor de modificat.

Poate Bianca inca mai spera sa redevina doamna Slav…

Relatia Biancai cu Victor Slav a fost tumultoasa de la pronuntarea divortului, ambii declarand ca sunt dispusi sa mai incerce, sa uite, sa ierte si sa o ia de la capat, insa certurile au fost nelipsite.

Desi s-a vehiculat ca s-au despartit, Bianca Dragusanu a declarat pentru un show monden ca ea si Slav inca formeaza un cuplu.

„Apropo, nu ne-am despartit”, spune vedeta, aflata pe platoul unei emisiuni, intrebata despre Victor. Vedeta a adaugat ca sunt foarte fericiti impreuna.

Sursa: Wowbiz.ro