Exista o modalitate de a intra intr-o relatie fara sa  incepi sa te intrebi daca parintii iubitului tau te urasc. Dar cum poti afla asta? Cateva zile o prinzi pe mama lui mormaind despre tine la telefon, dar poate are o zi proasta. Alteori ai fost martora cand tatal sau o lauda pe fosta lui iubita in fata ta, dar poate ca este pur si simplu dragut. Mici actiuni de acest gen pot fi greu de descifrat si te pot lasa confuza. A fi neacceptata de familie lui este un lucru obisnuit care se intampla. Dar uneori suntem atat de orbiti de ego-ul nostru, incat nu vedem cum se intampla asta, ceea ce inrautateste lucrurile.

Iata adevaratele semne care iti zic daca familia partenerului nu te place

Nu te includ in fotografiile de familie

Ai inceput ca noua iubita care face fotografiile de Craciun de familie, dar acum au trecut trei ani si inca esti blocata facand fotografiile de familie. Este bine din cand in cand sa faci fotografii pentru familia partenerului tau, dar cand este de fiecare data, atunci ar trebui sa incepi sa-ti faci griji. Sansele sunt ca nu vor dovezi fotografice ca ai facut parte din familia lor. Data viitoare cand trebuie sa tii camera, cere sa te fotografiezi cu sora sau parintii sai, pentru a te simti mai implicata. S-ar putea sa-ti placa sa i-ai initiativa. Daca te intrebi cum sa-i cuceresti parintii usor, atunci fii indrazneata si cu initiativa. Vor aprecia faptul ca esti puternica.

Nu-si amintesc numele tau

Cand te bucuri cu adevarat de prezenta cuiva, cel mai probabil iti vei aminti numele sau cine a fost. Unul dintre semnele ca parintii lui te urasc cu siguranta este ca nu isi vor aminti cine esti. Acesta este momentul in care parintii lui se refera la tine ca ,,acea fata”, ,,ea” sau una dintre acele Femei singure care isi cauta jumatatea – AnunturiMatrimoniale, pe care fiul lor a gasit-o pe pagina de matrimoniale. Daca va-ti cunoscut pe site-ul de matrimoniale, parintii lui ar putea avea multe prejudecati despre tine. Ca sa schimbi asta poti sa le explici, cum este site-ul, ca e foarte modern si plin cu oportunitati pentru cei singuri, si ca grupul de oameni de pe site-ul de matrimoniale sunt persoane cu mintea deschisa si romantici incurabili. Daca vei explica s-ar putea sa te vada cu alti ochi, si chiar sa te admire pentru curajul tau.

Se vor plange ca nu mai comunica destul cu fiul lor

Multe prietene au mai auzit-o de la parintii lui ,,Iti petreci prea mult timp cu ea, atat de mult incat nu ai sunat acasa de ceva vreme”. Doar pentru ca iubitul tau nu se pricepe la comunicare nu inseamna ca e vina ta. Dar daca parintii lui se plang in permanenta de faptul ca il tii departe de casa, este probabil ca nu te plac si cauta un motiv pentru a te scoate din viata lor. Sugereaza iubitului tau sa-i viziteze sau sa sune acasa in mod obisnuit. Odata ce vad ca nu esti sursa problemei, s-ar putea sa te respecte pentru asta.

Parintii lui nu te vor accepta niciodata cu adevarat

Este normal ca intalnirile pentru prima data sa fie inconfortabile intre tine si parintii sai. Ei nu stiu nimic despre tine si tu esti persoana cu care isi petrece cea mai mare parte a timpului. Vor analiza fiecare detaliu despre tine. Dar dupa ce trece timpul, daca tot nu se bucura la prezenta ta, atunci se retin pentru un motiv. Fie nu au suficienta incredere in tine, fie nu au nicio intentie sa te tina in viata lor. Incepe sa ii cunosti mai bine si pune intrebari despre interesele lor. Poate  asta ii va ajuta pe parintii sai sa te placa.

Realizarile tale nu sunt niciodata suficiente

Este normal ca o mama sau un tata sa se laude cu realizarile fiului lor. Si pe masura ce timpul trece si te apropii de parintii lui, vor invata sa se laude si cu tine. Dar daca inca mai incerci sa-i impresionezi pe parintii sai dupa mult timp dupa ce relatia a inceput, ceva s-a intamplat. S-ar putea sa para ca nu vor sa creada ca esti capabila sa faci lucruri grozave sau sa iti atingi obiectivele. Pentru a-si schimba opinia, incearca sa mentionezi intamplator ceva grozav ce-ai facut in ziua respectiva. Sau intreaba despre realizarile lor, astfel incat sa deschida o fereastra care sa lumineze asupra ta.