Timisoara este recunoscuta in Romania drept unul dintre cele mai moderne, civilizate si deschise orase. Din perioada comunista, Timisoara a fost vazuta ca un important centru cultural al tarii si unul dintre locurile in care atmosfera era total diferita. Cele mai bune cluburi si barri din Timisoara ar putea fi la fel de bune cluburi din Romania.

Puteti alege dintr-o mare varietate de locuri de divertisment: unele sunt pline de farmec; altele sunt mai relaxate, in timp ce majoritatea sunt mai multe bar-cluburi. Esentialul este sa va extindeti zona de intelegere a culturii pop romanesti si sa vedeti cat de mult puteti modul in care oamenii din Timisoara se distreaza.

Heaven Club

Petrecerea pare sa aiba un sens total diferit atunci cand esti in Heaven Club. Cele mai frumoase femei Timisoara, cei mai populari DJ din Romania, cele mai bune bauturi si o noapte de neuitat par a fi elementele cheie ale Heaven Club. Clubul este decorat in principal in albastru si violet cu lumini stralucitoare pentru a va aduce in starea de club. Si din moment ce este vara, ce parere aveti despre o petrecere la piscina in timp ce clubul Heaven muta divertismentul afara. Clubul in aer liber este decorat cu canapea din piele alba si lampi albe. Aici pot fi organizate evenimente speciale: petreceri private, nunti, evenimente sociale si bineinteles concerte. Petrecerea incepe mai ales dupa ora 12 noaptea, asa ca asigurati-va ca veti fi acolo cand incepe distractia.

Che

Daca sunteti mai indragit de cluburile rock si doriti sa auziti cele mai mari hit-uri din toate timpurile, atunci poate ar trebui sa va ganditi sa mergeti la El Che situat in Piata Uniunii. Clubul are multe nopti tematice care va ofera posibilitatea de a experimenta exact tipul de divertisment pe care il asteptati. Lista de jocuri a fost foarte diversa, incercand sa satisfaca cat mai multe gusturi muzicale posibil: de la Range against the Machine, Pink, etc. Dupa un shot de tequila, sensul de a te distra merge la un alt nivel. Daca va faceti griji, nu va veti aminti, nicio problema, deoarece fotograful clubului este acolo pentru a surprinde cele mai memorabile momente ale noptii. 

Bierhaus

Unul dintre cele mai vechi baruri din Timisoara este Bierhaus; este acel loc unde orice iubitor de bere din oras a avut cel putin o bere. Prima optiune incercata si testata de pe lista fiecarui localnic, Bierhaus este locul pentru a intalni si a saluta localnicii in timp ce isi probeaza selectia larga si bine pregatita de beri europene si romanesti. Cel mai bun moment pentru a vizita? La sfarsit de saptamana, cand barul este plin, exista muzica la subsol si tot ce trebuie sa faceti este sa va alaturati distractiei. Daca planificati o vizita de grup, asigurati-va ca rezervati o masa.

The Scottish Pub

Un alt pariu castigator, care face parte dintr-un concept popular si de succes in oras – cel al puburilor care servesc in mod constant mancare buna si pastreaza o atmosfera prietenoasa si deschisa – este The Scottish Pub. Dupa ce a inceput ca un loc mic si intim, a evoluat, la cererea populara, intr-unul mai mare, care are o pasiune pentru traditia muzicii live si petrecerile mari si pline de viata. Un loc pentru toate varstele (de baut legal), se mandreste cu o lista bine preparata de bauturi, de la beri de specialitate pana la etichete single malt.

Cuib d’Arte

Acest spatiu, aflat in partea de sus a unei scari de la Aethernativ, un loc la fel de versat in jocurile de rol, ar trebui definit prin modul in care te face sa te simti. Situat in centrul orasului, acest spatiu accesibil si relaxat a fost conceput pentru tineri si rebeli.

Ei bine, veti spune ca am prezentat destul de mult posibilitatea de a ne distra in Timisoara. Nu te-ai putea insela mai mult, deoarece avem cluburi si baruri care acopera aproape fiecare gen muzical. Asadar, aduceti-va starea de divertisment si vizitati cele mai bune cluburi din Timisoara. Merita sigur!