Un singur cuvant poate descrie fiecare dintre aceste femei: sexy. Dar nu ne referim doar la aspectul lor fizic (desi sunt superbe), vorbim si despre atitudinea lor. Iata care sunt dezvaluirile lor, privitoare la aventurile de-o noapte, epilarea braziliana si cate altele…

Jessica Biel“Sunt un foarte mare fan al PDA-urilor. As putea sa o fac oriunde…” (iulie, 2005)

Ashlee Simpson“Am sani uimitori. Stiu ca am. Nu sunt prea mari, nu sunt nici prea mici… Pur si simplu sunt perfecti.” (ianuarie, 2006)

Mila Kunis“Sa fii timida este o prostie. Spune ce ai in minte. In cazul in care partenerul tau are o atitudine negativa, inseamna ca nu e barbatul potrivit.” (februarie, 2011)

Cameron Diaz“Cel mai bun moment al zilei pentru sex este oricand. Vorbim de sex aici…” (octombrie, 2005)

Angelina Jolie“Imi place sentimentul de a fi dominata. Ma face sa ma simt in siguranta si nu provocata.” (august, 2003)

Jessica Alba“Nu cred ca o femeie este usuratica daca se bucura de sex. As putea avea o aventura de-o noapte, sunt genul de fata care dimineata si-ar putea intreba partenerul: chiar trebuie sa fii aici?” (martie, 2005)

Megan Fox“Pot sa apas pe un buton in creierul meu si chiar daca cel de langa mine ar fi Brad Pitt, nu m-as uita la el. Dar pot sa apas pe acel buton din nou si apoi sa colectez toti barbatii atractivi din jur.” (octombrie, 2009)Katy Perry“Nu imi place transpiratia in pat. Prefer sa pastrez lucrurile proaspete.” (noiembrie, 2010)Jennifer Lopez“Nu ma gandesc la femei ca la o amenintare. Exista doar o singura femeie pe planeta care este in competitie cu mine – eu insami.” (martie, 1999)

Eva Longoria“Fiecare femeie ar trebui sa incerce sa se epileze in stil brazilian. Sexul pe care il vor face dupa aceea le vor determina sa o mai incerce…” (decembrie, 2005)

Lady Gaga“As spune oricarui nou iubit sa se tina bine deoarece va fi un drum cu hopuri.” (aprilie, 2010)

Shakira“Singura diferenta intre a fi sexy pe scena si a fi sexy in dormitor este ca pe scena porti haine, iar in pat nu trebuie sa faci nimic – doar sa te bucuri.” (iulie, 2010)

Ali Larter“Sunt un mare fan al glamourului. Imi place sa port rochii sexy si tocuri.” (februarie, 2009)

Eva Mendes“Tind sa imi doresc un barbat misterios, linistit, tipul acela care sta si se uita la tine si te face sa te intrebi: vrea sa ma omoare sau sa ma ia acasa?” (februarie, 2007)

Fergie“Am un fund mic si dragut si stiu ce sa fac cu el. Cred ca fiecare femeie ar trebui sa stie ce sa faca cu ceea ce are.” (august, 2006)

Carmen Electra“Poarta ceva incitant pe sub haine, cum ar fi lenjerie obraznica.” (iunie, 2008)

Christina Aguilera“Sexualitatea va fi mereu o parte a modului in care ma exprim artistic. Nu cred ca unei femei ar trebui sa ii fie teama de sexualitatea ei.” (octombrie, 2006)

Jessica Simpson“Nu cred ca ar trebui sa cedezi mereu cand partenerul tau vrea sex, pentru ca este mai bine cand te vrea mai tare in noaptea urmatoare.” (mai, 2004)

Kate Hudson“Cred ca femeile poarta mereu pantaloni.. Facem barbatii sa joace cum le cantam noi…” (august, 2005)

Hayden Panettiere“Sunt o fata buna, dar rea. Fiecarei fete ii place sa se simta atragatoare, sexy si frumoasa – si ii place sa o auda.” (aprilie, 2008)

Amanda Bynes“Cand stiu ca trebuie sa pozez in bikini, mereu ma simt emotionata. Sunt mandra de corpul meu.” (ianuarie, 2010)