După câteva săptămâni de izolare, ați putea descoperi ca timpul petrecut împreună este cu adevarat copleșitor. Cum vă mențineți armonia in cuplu si evitati cu succes tensiunile? Ei bine, expertii în relații și sexualitate, împărtășesc câteva sfaturi și încurajări pentru cuplurile care trec prin pandemie impreună.

Cuplurile si pandemia

Petrecând zi după zi în același loc poate face cuplurile sa se simta destul de agitate. Un sentiment de monotonie poate provoca amorțeală sentimentelor si poate face ca ambii parteneri sa resimta o oarecare tensiune. Deși relațiile pot oferi consolare, este important ca fiecare persoană să-și asume responsabilitatea pentru sănătatea și bunăstarea individuală. Atunci cand exista tensiune din partea unui partener, este important ca acesta sa stie cum sa gestioneze aceasta tensiune, astfel incat celalalt sa nu fie afectat in vreun fel. Pentru o imbunatatire semnificativa a relatiei de cuplu, incearca jucariile pentru adulti de pe esexshop.ro. Cu siguranta pandemia nu ti se va mai parea monotona sau stresanta.

Aveti grija de voi chiar daca petreceti mult timp in casa

Sa ai grija de tine este esential. Chiar daca petreci mult timp in casa, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la a mai avea grija de tine. Acest lucru se refera la faptul ca trebuie sa iti ingrijesti corpul si sa ai o dieta corespunzatoare. Daca lucrezi de acasa, atunci nu uita sa iti iei din cand in cand o pauza pentru a te relaxa si a te ingriji. Anxietatea cauzată de pandemie poate ispiti unii oameni să se piardă în muncă, în special oamenii care investesc o mulțime de timp si efort în profesiile lor. Ei bine, nu uita sa iti acorzi timp si tie, si mai ales, partenerului tau.

Feriți-vă de vicii

Stresul crescut poate agrava viciile pe care le aveti deja, cum ar fi fumatul sau abuzul de substanțe, inclusiv consumul de alcool mai mare. Evitati sa cadeti in aceasta capcana si evitati sa consumati prea mult alcool.

Petreceti cat mai mult timp afara daca este posibil

Plimbarile prin parc sau in fata casei va vor ajuta sa eliminati stresul si anxietatea. Daca este permis, mergeti la sala de fitness si faceti exercitii pentru a va imbuntati stare afizica si cea mentala. Alergatul sau mersul pe bicicleta sunt de asemenea o idee excelenta pentru a scapa de rutina si monotonie. Cuplurile care sunt mai sedentare pot începe un obicei sănătos, cum ar fi o plimbare în aer liber. Indiferent de ceea ce alegeti sa faceti, se va vedea cu siguranta o imbunatatire semnificativa in relatia de cuplu.

Imbunatatiti-va viata intima

Daca tot petreceti atat de mult timp impreuna, atunci ce ar fi sa va imbunatatiti viata intima. Puteti incerca foarte multe lucruri noi care sa va ajute sa aveti o viata intima mai satisfacatoare si mai intima. Daca pana acum nu aveati prea mult timp liber pentru sex, atunci acesta este momentul cel mai potrivit pentru a acorda o atentie deosebita sexului. In acest mod si stresul se va diminua iar anxietatea va disparea definitiv. Ambii parteneri vor beneficia de numeroase avantaje extraordinare pe perioada pandemiei. Asadar, luati in considerare acest sfat minunat pentru ca aceasta perioada delicata sa treaca mai usor. Pe ilive.ro poti citi mai multe despre dragostea in carantina.