Cateodata, ai vrea ca partenerul tau sa preia fraiele actului sexual si sa te controleze. Nu este nimic gresit, mai ales ca barbatilor le place acest lucru, sa fie in control. Sa vedem cateva pozitii sexuale in care el sta deasupra!

Misionarul

Este probabil cea mai comuna pozitie in care el este factorul dominant. Femeia sta pe spate, iar barbatul deasupra. Este o pozitie destul de intima, deoarece partenerii se pot saruta in timpul actului sexual.

Poti modifica putin aceasta pozitie, pentru a scapa de monotonie. Iti poti pune o perna sub bazin, ridicand astfel vaginul si modificand unghiul de penetrare. El poate sta in genunchi, jucandu-se cu sanii tai.

O alta pozitie presupune ca tu sa iti ridici picioarele si sa le sprijini de umerii lui. In functie de flexibilitatea ta, el se va lasa pe tine. Este o pozitie foarte excitanta, care permite si stimularea clitorisului.

Pentru o penetrare mai adanca poti incerca sa iti incrucisezi picioarele in jurul taliei partenerului. In plus, aceasta pozitie iti ofera si posibilitatea de a-ti misca bazinul astfel incat sa va coordonati miscarile.

Pozitia misionarului este indicata daca partenerul tau sufera de ejaculare precoce, deoarece stimularea nu este foarte mare si se poate opri oricand pentru o pauza.

Intrarea dosita

Este o pozitie foarte excitanta, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Ea se aseaza pe burta, cu picioarele departate, iar el se aseaza intre picioarele ei, in genunchi, penetrand-o. Aseaza si o perna sub bazin pentru a-ti ridica vaginul.

Si aceasta pozitie are cateva modificari, pe care le puteti incerca. Daca ambii parteneri isi intind picioarele si le apropie, el va simti mult mai stransi peretii vaginului pe penis. Il mai poti ruga pe partenerul tau sa stea in genunchi, nemiscat, in timp ce tu iti misti bazinul, daca oboseste sau daca vrea sa se relaxeze cateva minute.