Berlusconi primit cu onoruri la Bucuresti de un Emil Boc patetic si umil mi-a amintit de o intalnire Hitler-Mussolini, cu roluri inter-schimbabile: doi politicieni cazuti in dizgratie, huliti, acuzati de mase intregi de oameni de crima si probabil aflati foarte aproape de decesul lor din viata publica. Berlusconi fugind de oprobiul propriului lui popor si justitie, se refugiaza la Bucuresti unde elogiaza public taierea salariilor, concedierea miilor de angajati si marirea TVA-ului la 24% din 25 maximul posibil de procente in UE, adica gherlele date de guvernul Boc in Romania spre amaraciunea propriului popor. Ce poate fi mai apocaliptic din pdv politic decat o asemenea imagine a doi politicieni abominabili care se bat reciproc pe spate si se asigura patetic ca “totul e in regula” cand au practic sabia la ureche?

*USL, aceasta hidosenie de amalgam politic de conjunctura, s-a scremut si a vomitat din maruntaiele-i contorsionate si mutante un simulacru de platforma fara noima, fara viitor si fara vreo sansa de a fi vreodata aplicata, spre amuzamentul puterii portocalii. Din pacate romanii nu au absolut nici o farama de sansa la alegerile urmatoare. Oricare dintre principalele variante de vot e un glont electoral tras in propria gura: USL vor imploda aproape imediat in urma unor eventuale alegeri castigate din cauza propriei alcatuiri care se chinuie sa prezinte o fatada de coeziune cand e foarte clar ca e imposibil ca un asemenea amalgam de forte de stanga, centru, dreapta, centru-dreapta si centru-stanga, uneori provenind chiar din alcatuirea unui singur partid cum e PSD-ul de exemplu, sa reziste si mai ales sa fie functional intr-o oarecare masura. Sa fim seriosi, USL e doar o conjunctura electorala si nimic mai mult!

Pe de alta parte, PDL-ul pune “booby-traps” in liniste in intreaga economie a Romaniei, amenintand voalat ca daca nu vor fi realesi, vor arunca totul in aer adica nici salariile nu vor “creste” (adica nu vor reveni la loc unde au fost inainte de taiere-cat cinism!), nici Romania nu va iesi “complet” din criza (in conditiile in care Romania nu ar fi avut de ce sa se afle in criza in primul rand! Romania ar fi avut toate sansele sa nu se fi aflat DELOC in criza daca am fi avut un guvern competent care sa subventioneze agricultura cum trebuie, sa fi redus impozitul la 10% ca in cazul Albaniei a carei economie pur si simplu a explodat pe criza! sa fi avut interesul tarii in vedere si nu propriile mizerii de scheme si gainarii), nici autostrazi nu vom avea (de parca ar mai spera cineva) si probabil jumatate de tara va avea dosare penale si mascatii dimineata la bolul cu cereale In acelasi timp, cutrele portocalii se bat cu Oprescu pentru recunoasterea paternitatii unor proiecte care s-au intins pe atatea generatii politice ca nimeni nu mai poate spera sa revendice ceva. Se intrec in schimb in care tipa mai tare si face caricaturi mai hidoase pe care sa le infunde in cutiile postale ale potentialor alegatori cu creierii spalati din 2012.

Singura noastra sansa e sa boicotam votul in 2012. Sa punem stampila pe TOATE optiunile si sa invalidam votul. Pe urma sa facem o ADEVARATA revolutie (pasnica pe cat posibil ) si sa scapam de toti.

*Udrea s-a retras pe sestache din cursa pentru Bucuresti pentru ca si-a dat seama ca tot tupeul ei si al PDL nu o va ajuta sa obtina 1% din voturi impotriva lui Oprescu. Back to the kitchen, bitch!