Nadia Comaneci a fost invitata sa reprezinte sportul romanesc la editia „speciala“ a balului – balurilor din Viena, Austria. Pentru aceasta manifestare, celebra noastra Nadia Comaneci si-a schimbat infatisarea, a venit cu o tunsoare noua si a aparut stralucitoare. Departe de a fi regina balului, Nadia a reprezentat insa Romania, dansand vals cu legendarul Franz Beckenbauer.

Balul-balurilor a fost pus, anul acesta, sub semnul sportului, avand in vedere ca Austria va fi una dintre gazdele Campionatului European de Fotbal din vara aceasta. Alaturi de Nadia, printre invitatii la bal s-a mai numarat legenda fotbalului german Franz Beckenbauer, antrenorul nationalei Greciei, Otto Rehagel si alti sportivi europeni. Nadia s-a revazut la acest eveniment de cinci stele cu celebritati din toate domeniile. “Actrita Teri Hatcher, cea care joaca in serialul> mi-a spus ca asa o seara speciala nu intalnesti prea des in America.

Doamnele s-au intrecut in tinute selecte. Mi-a placut in mod deosebit vestimentatia lui Bianca Jagger, fosta sotie a cantaretului Mick Jagger. Ea a ales o splendida rochie aurie a creatorului Romeo Gigli. Toata lumea a tratat evenimentul asa cum se cuvine pentru ca are o insemnatate speciala.

Poate de aceea totul a fost scump”. Nadia a fost remarcata ca aparitie a serii, imbracata intr-o rochie albastra, marca Armani, la care a purtat o geanta Swarovski cu diamante si cu pantofi comandati la Manolo Blahnik. Pentru ca se va implica in Euro 2008, Nadia a discutat cu cancelarul Austriei, la masa caruia a si fost asezata. Si, la un moment dat, a valsat cu Franz Beckenbauer. “La astfel de baluri se pun multe evenimente la cale, iar anul acesta simt ca am asezat bazele unor colaborari importante.

Proiecte Romanesti

Planurile Nadiei includ insa Romania ca punct principal de activitate. Aici va deschide anul acesta spitalul care ii va purta numele. Aici il va aduce pe Dylan Paul, sa-l obisnuiasca cu romanii si sa-l tina un timp aproape de familia din Romania. “Stiu ca am puterea de a raspunde in aceeasi masura oamenilor de aici care m-au ajutat de-a lungul carierei. In ciuda greutatilor, voi fi mai des si mai profund implicata in proiecte create special pentru romani.

Chiar daca traiesc impreuna cu familia mea in America, intotdeauna ma vor lega atat de multe lucruri de pamantul natal. Credeti ca Dylan nu stie deja cuvinte in limba romana? Daca a invatat atat de usor taticul lui, va vorbi si el romaneste.

Cine stie daca, intr-un viitor oarecare, Dylan Paul Conner nu va dori sa stea mai mult la Bucuresti? Nu se stie niciodata”. Nadia Comaneci are un renume de netagaduit pe plan mondial, deschide orice usa cu notorietatea ei. Iar conationalii o iubesc tocmai pentru ca nu face niciodata parada de asta. Au si ales-o pe primul loc intr-un top al celor mai de incredere romani.