Jennifer Lopez va putea fi vazuta anul acesta in miniseria spaniola La Flor Palida, al carei producator va fi chiar ea.

Conform publicatiei americane Variety, Lopez, in colaborare cu televiziunea spaniola Univison, urmeaza sa produca miniseria La Flor Palida, o drama muzicala ce prezinta povestea unei cantarete/actrite, Sofia Marquez, care se afla mereu in atentia presei. Potrivit aceleiasi surse, ideea i-a apartinut in totalitate cantaretei, care va interpreta si coloana sonora a muzicalului. Jennifer a negat zvonurile conform carora Mark Anthony, actualul ei sot, ar urma sa interpreteze rolul principal alaturi de ea. Mark are momentan alte proiecte pe care trebuie sa le onoreze, altfel mi-ar fi facut placere sa lucram din nou impreuna, a declarat artista. Cei doi au jucat impreuna in 2006, in filmul spaniol El Cantante.

Un nou album in limba spaniola

Nu doar cariera cinematografica este un adevarat success, ci si cea muzicala, Jennifer lansandu-si recent albumul Como Ama Una Mujer/Cum iubeste o femeie. Albumul, co-produs de sotul sau, a fost primit foarte bine de public, iar prima piesa extrasa, Que Hiciste, se afla deja pe primele locuri in topurile spaniole. De asemenea, cateva dintre noile melodii vor putea fi ascultate si in miniseria La Flor Palida.

Are un puternic instinct matern

Aflata mai mereu in atentia presei datorita relatiilor sale sentimentale de scurta durata cu nume celebre de la Hollywood, precum Sean Combs sau Ben Affleck, Jennifer a reusit sa-si gaseasca sufletul-pereche in persoana cantaretului Mark Anthony. Cei doi sunt casatoriti din iunie 2004. Daca iubesti pe cineva nu astepta pana a doua zi sa-i spui, s-ar putea ca ziua de maine sa nu mai vina, spune Jennifer Lopez. Singurul lucru pe care si-l mai doreste talentata actrita si cantareata este sa devina mama.

Mark are deja trei copii, o fiica, Arianna, de 10 ani, cu o fosta prietena, si doi fii, Cristian (4 ani) si Ryan (3 ani), cu fosta sotie, Dayanara Torres. Jennifer are un foarte puternic instinct matern. Sa aiba un copil ar insemna pentru ea mai mult decat sa castige un Grammy sau un Oscarii”, a declarat un apropiat al cuplului.