Violenta in familie este un lucru foarte urat, insa din pacate se intampla. Este si cazul lui Stefan Banica Jr., care a fost acuzat de violenta domestica, de catre un prieten apropiat.

„Toată lumea, toţi prietenii noştri apropiaţi, care au fost măcar o dată cu Bănică în vacanţă, nu cum am fost noi de şapte ori, şi am făcut nu ştiu câte Revelioane şi Crăciunuri împreună, ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum”, a povestit Ivanof pentru Click!

Andreea Marin a negat insa aceste acuzatii.

„Începi să te întrebi dacă te mai poţi purta firesc cu oamenii care intră în viaţa ta. Am fost şocată de această situaţie şi am fost şocată să dau piept cu ea. A fost dureros mai ales că este vorba despre doi oameni la care am ţinut şi în care am avut încredere. Eu, ca ambasador împotriva violenţei domestice, normal că vorbesc despre aceste situaţii. E normal să fac referire la aceste situaţii. Ca să fie clar, vorbeam despre ceea ce întâlnesc în proiectele mele şi nu despre viaţa mea” a spus Andreea.

Chiar daca nu ii place sa vorbeasca despre viata lui personala, Stefan Banica a facut cateva precizari.

Ştefan Bănică nu este: arogant, zgârcit, violent. Este un om normal, care vrea să-şi ţină viaţa intimă doar pentru el şi familia lui şi, făcând chestia asta, de cele mai multe ori este descris aşa cum nu este de fapt”, a spus Stefan, confrom ziare.com.