Daca nu vrei sa ai parte de o simpla aventura de o noapte, trebuie sa fii atenta la cateva semne pe care pretendentul ti le transmite. Sa vedem cum iti dai seama ca isi doreste o aventura de-o noapte!

Te indeparteaza de grup

Cand un barbat isi doreste doar o aventura sexuala, isi va concentra toata atentia doar asupra unei femei. Si pentru a face acest lucru, o va izola de grupul cu care a iesit in oras. La inceput va fi foarte prietenos, si este posibil sa te sufoce cu atentia lui. Insa, la finalul serii, cu siguranta te va invita la el acasa.

Se eschiveaza daca vorbesti despre o relatie pe termen lung

Atunci cand femeia aduce vorba despre o relatie pe termen lung, el va cauta sa se eschiveze, sa nu raspunda intrebarilor si chiar sa plece. Daca ii spui ca nu esti interesata decat de o  relatie serioasa si vrea totusi sa iesiti la o cafea a doua zi, este posibil sa aiba intentii bune.

Multe complimente

Atunci cand barbatul iti face foarte multe complimente, spunandu-ti ca esti cea mai frumoasa femeie din incapere, ca nu ar vrea sa stea decat cu tine, ca esti singura femeie inteligenta / amuzanta din incapere, etc., este clar ca nu are decat un singur gand: aventura de o noapte.

Conversatia este cu tenta sexuala

De obicei, daca barbatul vrea o relatie serioasa, nu va vorbi despre sex din primele clipe. Insa, in cazul unui barbat care nu isi doreste decat sex, discutia va aluneca inevitabil si spre o tenta sexuala.

Nu vrea sa stie foarte multe despre tine

De ce sa vrea sa stie multe despre tine daca a doua zi nu va mai vrea sa aiba nimic de-a face cu tine? Va fi total dezinteresat de hobby-urile tale, de prieteni sau de cariera. Va vorbi mai mult despre el, fara sa-ti dea detalii importante din viata lui.

Iti cumpara de baut

Chiar daca ii spui ca tu nu bei, el va insista sa iti cumpere ceva de baut. Stim foarte bine ca sub influenta alcoolului este posibil sa iei o decizie gresita si sa te duci cu el acasa, iar asta este exact ce vrea si el.

Nu-ti cere numarul de telefon

Niciun barbat care vrea doar o aventura sexuala nu-ti va cere numarul de telefon. Sau daca o va face, cu siguranta nu te va mai cauta niciodata.