Sa vedem ce ne asteapta in anul care vine! Iti prezentam horoscopul pentru noul an!

Berbec. Anul nou te asteapta cu noutati si satisfactii, atat pe plan personal, cat si profesional. Vei avea parte de emotii puternice, vei fi foarte creativ si iti vei putea promova excelent talentele si imaginea.

Taur. Taurii vor avea noroc in dragoste in anul care vine. Vei fi implicat intr-un mare proiect de decorare, fie te muti la casa noua, fie faci schimbari semnificative acolo unde locuiesti in prezent.

Gemeni. In prima parte a anului vei cunoaste persoane noi, care iti vor deveni prieteni si colaboratori. Sanatatea va tine cu tine in acest an, iar cariera este promitatoare. Incearca sa stai departe de procese si litigii, deoarece nu ai norocul de partea ta in aceste cazuri.

Rac. Racii vor avea succes in cariera, asa ca este bine sa construiesti o afacere bazata pe experienta trecutului. Vei avea parte de mai multe responsabilitati, carora va trebui sa le faci fata.

Leu. Si leii vor avea parte de noroc in anul ce vine, fiind deschisi catre oameni si idei noi. Vei calatori mai mult si este posibil sa stabilesti relatii la distanta. Tot acum vei fi mai axat pe activitati stiintifice, educationale sau spirituale.

Fecioara. In prima parte a anului este posibil sa te muti la casa noua sau sa te apuci de construirea uneia noi. Ai noroc si de o mostenire, in a doua parte a anului, si de o relatie noua. Este posibil insa sa ai parte de o sanatate precara spre sfarsitul anului.

Balanta. Dupa ce anul precedent a fost unul greu, balantele pot rasufla linistite in anul ce vine. Vei avea parte de o vacanta mult asteptata, precum si de relatii noi. Vei avea un an plin de socializare, participand la o multime de activitati in grup sau evenimente.

Scorpion. Pe scorpioni, anul nou ii asteapta cu mai multa energie fizica si cu un moral mai ridicat. Iti va fi mult mai usor sa iti pui planurile in aplicare si sa ai succes in ceea ce iti propui.

Sagetator. Sagetatorii vor avea parte de extreme in anul ce vine. Fie vor fi demoralizati, vor acumula frustrari si restrictii, fie vor fi mult mai perfectionisti, prudenti, rabdatori si intelepti. Vei avea ajutor in atingerea obiectivelor, din partea lui Uranus.

Capricorn. Pentru capricorni, anul urmator ii asteapta cu calm si succes. Vei avea ocazia sa te linistesti si sa-ti pui ideile in ordine, concentrandu-te mai bine asupra lucrurilor noi. Este un an de evolutie, in care va trebui sa schimbi ceva in viata ta.

Varsator. Jupiter favorizeaza in noul an relatiile amoroase si casatoria sau intemeierea unei familii. In a doua parte a anului vei avea mai mult noroc in cariera, vei avea parte de mai multe contracte si legarea unor parteneriate noi.

Pesti. Pestii vor avea mai multa forta in lupa pentru atingerea obiectivelor. Te asteapta un an productiv si mai ales favorabil din punct de vedere financiar. Relatiile amoroase sau cele de prietenie nu vor avea de suferit, ci se vor imbunatati.