Comanda online genti frigorifice sau lazi frigorifice de la market365.ro.

Iata unele din cele mai bune oferte actuale:

1. Set Lada frigorifica 3 piese,5,10,34,Litrihttps://www.market365.ro/set-lada-frigorifica-3-piese-5-10-34-litri

Setul include o lada frigorifica mare,cu o capacitate de 34 litri, o lada medie cu o capacitate de 10  litri, precum si o lada frigorifica mai mica cu o capacitate de 5 litri. Le puteti folosi pe toate trei sau individual.

Interiorul lazii principale este spatios si permite depozitarea unei cantitati considerabile de mancare si bautura. Lazile sunt forte usor de transport, fiecare are 2 manere de plastic care va ajuta sa mergeti cu ele acolo unde este nevoie.

Nu trebuie sa o ridici si sa o porti in brate pe o portiune lunga de drum. Daca ai ajuns la concluzia ca ai nevoie de o lada frigorifica generoasa, opreste-te la acest set. Va fi perfect pentru gratar, plaja, picnic si multe deplasari in aer liber. Poti umple coolerul cu gheata si bauturile cuprinse vor ramane reci. Lada are si doua manare care facilieaza transportul si manevrarea. Pentru racire, utilizati pastile de racire clasice, care se gasesc la vanzare in magazinul nostru online,pastille de racire sunt de diferite marimi si capacitati, exemplu: 200 grame, 400 grame sau 500 grame.

2. Geanta Frigorifica 4.5 L + Pastila racire 400 gr – comanda aici https://www.market365.ro/geanta-frigorifica-4-5-litri-pastila-de-racire-21x14x17-cm-alb

Iti recomandam aceasta geanta frigorifica daca ai nevoie de o solutie mai versatila de mentinere a alimentelor reci atunci cand iesi la iarba verde sau in parc vara cand sunt calduri foarte mari si ai nevoie sa mentii la rece o apa, un suc sau mancare.

Este usoara, flexibila si dispune de curea pentru transport facil oriunde. Se poate aseza pe umar atunci cand mergi la picnic, la plaja, la gratar sau in parc. Geanta are un compartiment principal foarte bine izolat, precum si un buzunar mesh in partea din fata. Este fabricata din poliester si interiorul buzunarului principal are izolatie termica. Buzunarul frontal e util pentru alimentele la care vrei sa ai acces rapid si usor.

Geanta are dimensiuni de 21 x 14 x 17 cm si se livreaza cu doua pastile de racier de 200 grame fiecare. Faci o singura comanda si vei putea folosi geanta usor.

3. Geanta Frigorifica 10 L + Pastila racire 400 gr – Comanda aici https://www.market365.ro/geanta-frigorifica-10-l-2-pastile-racire-400-gr

Iata o alta geanta frigorifica, cu o capacitate mai mare de 10 litri. Aceasta geanta se livreaza cu o pastila de racire de 400 grame. Materialul din care este fabricata este poliester si este bine captusita astfel incat aerul cald de afara nu poate patrunde in interior. Se inchide cu fermoar usor si rapid. Dimensiunile gentii sunt de 26 x 17 x 20cm. Comanda acum o geanta frigorifica si vei putea petrece o iesire frumoasa la iarba verde in compania prietenilor si familie.

Gentile frigorifice sunt ideale pentru bauturi (bere, vin, apa minerala sau plata etc), precum si pentru alimente (carne, sandwishuri si alte gustari pe care le iei cu tine la plaja, la picnic, la gratar, in parc sau  la alta iesire la iarba verde.