Parfumurile au puterea de a seduce si de a cuceri. Aflati mai multe despre parfumurile feminine care au stabilit trendul in acest sezon si cum sa il alegeti pe cel ideal pentru fiecare tip de piele.

Legenda spune ca regina Cleopatra a pus cateva picaturi de parfum de lotus albastru in spatele urechilor, pentru a-i impresiona pe Iulius Cezar si Marco Antonio, ceva care a determinat pentru totdeauna istoria Occidentului. Puterea simtului mirosului a fost pecetluita de atunci si continua: afla care sunt cele mai bune parfumuri pentru femei si care sunt tendintele din acest sezon. Intra pe foxi.ro si descopera intreaga colectie de parfumuri pentru femei care nu pot lipsi de pe raftul tau.

Cele mai bune parfumuri pentru femei

Parfumul pe care il alegem reflecta caracterul si personalitatea noastra. Exista mii de parfumuri si dintre cele mai diverse stiluri: senzual, romantic, dinamic, casual, fresh, avangardaist.

Joy Intense Eau de Parfum de Dior

Dior a facut acest parfum in jurul ideii de inflorire, „o explozie florala la fel de usoara precum artificiile”, dupa cum explica creatorul sau. Este un parfum in care florile izbucnesc. In el sunt combinate cu citrice suculente cu nuante de culoare trandafir si iasomie Grasse care ii evidentiaza amprenta datorita volumului oferit de notele lemnoase de lemn de santal presarat cu vanilie, conferindu-i o „grosime” mai senzuala.

Carolina Herrera 212

Acest parfum a devenit o institutie si unii chiar considera ca este cel mai bun parfum pentru femei . 212 de Carolina Herrera este urban si inovator. Este un parfum proaspat cu o atingere feminina si delicata. Unul dintre cele mai mari avantaje este functionalitatea sa, deoarece parfumul este impartit in doua sticle. Acest lucru ne permite sa lasam unul acasa si sa-l luam pe celalalt peste tot. Nu este minunat?

Bright Crystal de Versace

Este un amestec de inalta calitate, proaspat si senzual, in care ies in evidenta bujorii, magnolia si florile de lotus. De asemenea, contine yuzo, rodie si o aroma reconfortanta de note acvatice care alcatuiesc un parfum feminin si racoritor. Notele de baza de mosc, mahon si chihlimbar finiseaza dand un parfum revigorant de purtat in timpul zilei in orice moment al anului.

Alien Thierry Mugler

Un parfum perfect pentru momentele speciale care atrage intotdeauna atentia barbatilor. Sticla care contine acest parfum cauta sa-si aminteasca o piatra sacra. Ca o bijuterie, fatetele sale exprima stralucirea misteriosului parfum MUGLER. Iasomia Sambac en Alien Eau de Parfum de la MUGLER este culeasa manual in India si selectata cu grija de casa de parfumuri IFF. Raritatea innascuta a unui trio de iasomie, casmir, si molecule care evoca ambrei accentua voluptatea acestui parfum.

Chanel Chance

Departe de a fi clasicul No.5 al marcii, Chance de Chanel este un parfum diferit , inovator, realizat din piper roz, iasomie, patchouli, vanilie si mosc alb. Este ideal pentru acele femei care nu vor sa treaca neobservate, intotdeauna cu sofisticarea casei create de Coco Chanel.

Omnia Coral Bvulgari

Inspirat de nuantele stralucitoare ale coralului rosu superb, Omnia Coral este un Eau de Toilette cu fructe florale si radiante. Este facut cu note de bergamota, fructe de padure de goji, hibiscus si crin de apa si combinat cu indicii de rodie si lemn de cedru care amintesc de vara, de soare, de natura stralucitoare si oceane indepartate. Este un parfum ideal pentru orice ocazie informala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here