Să câștigi bani online nu a fost niciodată atât de ușor ca acum. Lumea în creștere a online-ului a deschis niște oportunități neobișnuite, dar reale, de a câștiga bani din confortul casei tale. Și nu vă faceți griji, nu aveți nevoie de abilități sau calificări speciale înainte de a castiga bani din mediul virtual. Iată ghidul dvs. pentru moduri mai puțin cunoscute, dar reale de a câștiga bani online.

Promovarea acțiunilor sociale sponsorizate

Și dvs. puteți beneficia de creșterea platformelor de socializare în care organizațiile vă plătesc pentru postarea si promovarea produselor lor. Aceste postări sponsorizate includ postarea de imagini și furnizarea de informatii despre produsele companiei pe platforme de socializare precum Facebook, Instagram și Twitter. De exemplu daca ai un site si vinzi anumite produse, atunci promoveaza-ti site-ul cu easyaff.

Accesați site-urile PTC

Puteți începe să câștigați bani făcând click pe reclame, vizitând site-uri web precum ClixSense.com, BuxP și NeoBux. Acestea sunt site-uri cu plată la clic (PTC) și necesită inregsitrarea unui utilizator. Astfel de site-uri vă răsplătesc în mod monetar pentru că le-ați furnizat referințe.

Urmareste video-uri

Dacă îți place să te uiți la televizor, atunci vestea buna este ca poți câștiga rapid doar urmărind videoclipuri scurte. Tot ce trebuie să faceți este să contactati firma de cercetare Nielsen sau să deveniți un etichetator Netflix pentru a viziona conținut pe dispozitivul dvs. și a fi plătit pentru asta. Există și alți jucători precum InboxDollars care vă plătesc în numerar pentru vizionarea videoclipurilor.

Testați site-uri web

Nu vă faceți griji, deoarece nu trebuie să dețineți cunoștințe tehnice sau abilități pentru a câștiga bani în timp ce testați site-urile web. Veți fi plătit doar pentru a petrece timpul pe un site web și pentru a ajuta dezvoltatorii cu experiența dvs. de utilizator. Trebuie să le oferiți feedback cu privire la aspectul și funcționalitatea site-ului web. Cu testarea pe web, puteți câștiga între 5 și 60 USD pe oră. Pentru testarea web, puteți încerca UserTesting , Enroll, TestingTime pentru a câștiga bani.

Joaca jocuri

Unele site-uri vă vor plăti pentru a juca jocuri. Acestea includ Second Life, Swagbucks , Lucktastic și Mistplay. Unele dintre aceste site-uri web vă plătesc sub formă de carduri cadou, iar altele prin PayPal.

Alăturați-vă unui focus grup

Câștigați bani devenind parte a unui focus grup sau testând produse de marcă.

Vânzarea fotografiilor

Aveți cutii și albume pline de imagini vechi și noi? Ești tu cel care dă click pe imagini ori de câte ori îți atrage atenția ceva interesant? Dacă răspunsul este afirmativ, contactați site-uri web de fotografii care caută mereu fotografii deosebite si unice in schimbul unor sume de bani. Puteți încărca imaginile dvs. pe site-uri de fotografie populare precum Shutterstock , Photoshelter și Getty Images. 

Cea mai bună parte este că ești plătit de fiecare dată când cineva cumpără o fotografie pe care ai făcut click. Optati cu incredere pentru aceasta metoda și câștigați de. Este posibil ca veniturile să nu fie mari la început, dar vă puteți crește întotdeauna câștigurile combinând inteligent câteva dintre aceste opțiuni. Pe măsură ce explorați modalități ușoare de a câștiga bani online, fiți atenți la platformele pe care le utilizați. Nu căutați platforme false care vă pot înșela.