La inceputul saptamanii a avut loc sedinta CEx a PSD, unde primarul sectorului 5 si presedintele PSD, respectiv Marian Vanghelie si Victor Ponta s-au certat din cauza faptului ca cel dintai aflase din presa despre intentia de a-l suspenda pe Traian Basescu, conform realitatea.net.

Vanghelie a fost cel care a deschis subiectul: “Domnu’ presedinte, eu nu inteleg un lucru, imi cer scuze. Noi discutam astazi despre o decizie pe care partidul a luat-o si noi nu am stiut de ea. Cred ca cu totii am auzit de aceasta decizie la televizor. Buna, rea, proasta, desteapta, nici nu stiu de ce mai discutam. Eu am o problema… Nu vizavi de domnul Ponta, ci vizavi de domnul Crin Antonescu.

Am senzatia ca domnul Antonescu ne cearta pe toti la tv. Nu stiu daca ati vazut ce a spus de Nastase, de Iliescu, deci domnul Antonescu vad ca ne pune la colt, ne spune ce inseamna democratia, ne spune ce avem de facut…”

Raspunsul lui Ponta nu a intarziat sa apara: “Marian, pot sa te rog sa vorbesti despre noi cei de-aici, ca daca ai venit la CEx al PSD ca sa-l certi pe Crin Antonescu, cred ca ai gresit, trebuie sa mergi la PNL. Eu am venit astazi si v-am prezentat, daca nu ai auzit, iti mai spun o data, ca sa intelegi si tu, v-am spus ca decizia se va lua in forurile celor trei partide, v-am spus daca sunteti de acord sa facem o comisie, sa scriem un document, sa vi-l aduc. Nu cred si nu o sa te las sa te apuci sa te certi cu Crin Antonescu la sedinta noastra”.

Nici in aceasta situatie, insa, Vanghelie nu a cedat: “Atunci o sa spun de tine, domnu’ presedinte. Cred ca este gresit ca dumneavoastra luati deciziile cu Crin Antonescu si noi le aflam de la televizor. Noi de-a lungul timpului, de 7 ani, de cand este Basescu, am luat o groaza de decizii proaste. Doar pentru faptul ca unii nu am vrut sa ne punem rau cu Mircea Geoana, unii nu vrem sa ne punem rau cu Victor Ponta”.