Fie ca esti inzestrata de la Mama Natura cu un bust voluptos, fie ca ti-ai facut implanturi mamare, sanii mari pot aduce si neplaceri. Sa vedem ce probleme poti avea daca ai bustul mare!

Eczeme aparute sub si intre sani

Atunci cand pielea se freaca de o alta zona de piele, se creeaza o umiditate favorabila dezvoltarii ciupercilor. Este si cazul sanilor mari, care se freaca la decolteu sau de pielea de sub sani. Trebuie sa porti sutien mereu, si sa oferi o atentie sporita igienei in zona respectiva.

Dureri de gat, umeri sau coloana vertebrala

Foarte multe femei care au sanii mari se plang de dureri la nivelul gatului, coloanei vertebrale si a umerilor. Pentru a nu mai simti greutatea sanilor, trebuie sa alegi un sutien cu bretele late si cupe intarite, care sustin bine sanii.

Nu poti practica anumite sporturi

Exista anumite sporturi sau exercitii fizice care iti vor da batai de cap, la propriu. De exemplu, sanii foarte mari deranjeaza jucatoarele de tenis. Este si cazul Simonei Halep, care a apelat la o reductie mamara pentru a putea juca mai bine. Este indicat sa porti sutiene special create pentru sport, care iti vor sustine mai bine sanii.

Esti predispusa diabetului zaharat

Un studiu a scos la iveala ca femeile cu sani mari au mai multe sanse sa dezvolte diabet zaharat si obezitate. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceste femei pot pierde chiar si 5 ani din viata.

Ai grija la sanatate

In cazul sanilor mari sunt recomandate ecografiile mamare la fiecare 3 ani, daca nu exista patalogii mamare in familie. Sanul fiind mare, prezenta unui mic nodul poate fi depistat mai tarziu, de aceea, ecografia mamara se recomanda in fiecare an.

Nu gasesti sutienul potrivit

Femeile cu sanii mai mari au probleme in a-si gasi un sutien pe masura. Foarte multe magazine au doar marimile mici, si este o adevarata provocare sa gasesti un sutien mare.