Nutritionistii au creat o noua metoda de slabire, cu ajutorul celui mai pur “aliment”, apa. Chiar daca ti se va parea putin ciudata, incearca aceasta dieta timp de cateva saptamani, pentru a vedea rezultatele. Iata ce presupune dieta cu apa calda!

Ce presupune dieta?

Dieta presupune consumarea unui pahar de apa calda dimineata, pe stomacul gol. Inainte si dupa fiecare masa vei bea un pahar cu apa (de aceasta data la temperatura camerei), iar seara, inainte de culcare, vei mai bea un pahar cu apa calda.

Nu afecteaza organismul, ci dimpotriva

Dieta se tine timp de 2 saptamani si nu afecteaza in niciun fel organismul. In plus, consumul de apa inainte de masa duce la descresterea senzatiei de foame si la instalarea senzatiei de satietate mult mai repde, determinandu-te in acest fel sa mananci mai putin.

Scade pofta de dulce

Vei observa cum kilogramele in plus vor disparea, incetul cu incetul, iar tu nu vei mai consuma atat de multe alimente. In plus, chiar si pofta de dulce are de “pierdut”, deoarece nu vei mai simti nevoia sa mananci ceva dulce intre mese.

Extra hidratare

Datorita consumului mare de apa, organismul tau va fi mult mai hidratat, iar acest lucru va avea efecte benefice si asupra aspectului tenului si pielii. Apa elimina toxinele din organism, fluidizeaza sangele si favorizeaza buna functionare a organismului.

Recomandari si interdictii

In timpul dietei se recomanda consumul a cat mai multe fructe si legume, dar si practicarea unui sport, fie ca alegi sa te duci la sala, fie ca iti faci cateva exercitii acasa. Renunta, macar pe perioada dietei, la alimentele foarte bogate in zahar si la sucurile acidulate.