Inainte ca relatia sa devina foarte serioasa, trebuie sa stii cateva lucruri despre iubitul tau. Si cum poti afla mai multe detalii daca nu din trecutul lui? Iata ce trebuie sa stii despre trecutul iubitului tau!

Vorbiti despre copilaria sa

Este important ca discutia sa plece inca din copilarie. Povestiti-va momente amuzante, dar si intamplari mai putin placute. In acest fel iti vei putea da seama daca are regrete din copilarie si cat de bine se intelege cu parintii.

Vorbiti despre minciuni

Intreaba-l pe iubitul tau care a fost cea mai mare minciuna pe care a spus-o si de ce a facut-o. Iti vei da seama daca minte pentru ca ii place, pentru ca este nevoit sau doar pentru a scapa de o anumita problema.

Vorbiti si despre sex

Il poti intreba care a fost cel mai riscant lucru pe care l-a facut in materie de sex sau care a fost locul cel mai incitant in care a facut sex. Vei observa din aceste intrebari daca este o persoana inhibata sau daca ii place sa isi asume riscuri si va potriviti din punct de vedere sexual.

Vorbiti si despre fostele iubite

Poti incepe cu intrebari usoare, cum ar fi “care este tipul tau de femeie” sau “ce te deranjeaza la o femeie”. Apoi, poti trece si la intrebari mai serioase precum “de ce te-ai despartit de fosta ta iubita”. Vei vedea in acest fel daca a trecut peste relatiile avute, daca te potrivesti descrierii si care sunt motivele lui pentru despartire.

Este bine sa afli si daca a ramas prieten cu fostele sale iubite. Mare atentie la felul in care vorbeste despre ele. Daca vorbeste frumos, fara sa le jigneasca, inseamna ca ai langa tine un adevarat barbat. Daca le vorbeste de rau, sa nu te mire ca va face acelasi lucru si cu tne, atunci cand nu veti mai fi impreuna.

Vorbiti despre prietenii lui

Intreaba-l care ii sunt cei mai buni prieteni si cum i-a cunoscut. Vei afla foarte multe informatii pretioase, precum ce tip de persoane prefera sa ii fie prieten, daca are prieteni din copilarie cu care a tinut legatura, cum si-a intalnit acesti prieteni, in ce cercuri se invarte, etc.