Orice femeie trebuie sa stie sa isi aleaga corect sutienul, in functie de marimea sanilor. Noi te ajutam in alegerea corecta a sutienului!

Suport bun

Sutienul pe care il alegi trebuie sa aiba o buna sustinere, altfel, sanii se vor lasa si devin in timp inestetici. In special atunci cand faci sport, trebuie sa ai un suport bun, deoarece sanii se misca in sus, in jos, in dreapta si in stanga, acest lucru afectand sanii daca nu ai un suport bun.

Marimea conteaza

Este foarte important sa iti alegi un sutien in conformitate cu marimea bustului tau. Daca sutienul este prea mare sau prea mic, iti afecteaza sanii. De aceea, trebuie sa probezi mai multe marimi ale aceluiasi sutien pentru a vedea care este cel mai bun pentru tine. Sanii unei femei sunt intr-o continua “modificare”, asadar este foarte posibil ca de la un an la altul sa ai nevoie de o alta marime.

Marimea sanilor

Marimea sanilor determina modelul potrivit pentru tine. Sanii mici se potrivesc aproape oricarui model de sutien, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme daca ai bustul mic. In schimb, pentru sanii mari, trebuie sa fii atenta la model. Acesta trebuie sa iti acopere sanii, mai ales in partea lor laterala. Sutienul tip balcon poate fi purtat de posesoarele unui bust nu foarte mare, deoarece nu asigura o buna sustinere.

Reguli de aur

Iata cateva dintre regulile de aur de care trebuie sa tii cont la alegerea sutienului:

  • sutienul nu trebuie sa permita sanilor sa se reverse nici in lateral, nici in fata;
  • partea metalica si banda dintre sani trebuie sa stea lipite de piele;
  • banda din spate trebuie sa stea dreapta, fara sa se ridice catre omoplati;
  • sutienul nu trebuie sa stranga sau sa lase urme pe piele.