Adda, care s-a lansat cu piesa „Iti arat ca pot”, a scos o noua melodie, inspirata de aceasta data din folclorul romanesc. Este vorba despre pieasa lui Ioan Bocsa, „Ana, zorile se varsa”, pe care frumoasa interpreta a redenumit-o „Nu plange, Ana”.

„Am ţinut neapărat să cânt această piesă, pentru că mi-a plăcut foarte mult originalul din folclor, dar am vrut să spun povestea şi din altă perspectivă. Pentru dragoste e foarte uşor să faci orice şi e mai uşor să treci şi de o parte şi de altă a nefericrii, chiar dacă eşti soţie sau amantă. Câteodată şi amanta poate fi o victimă, când se îndrăgosteşte, iar soţia e o altă victimă, prin acceptarea realităţii pe care o trăieşte şi prin renunţarea la luptă. Concluzia e că fericirea noastră depinde doar de alegerile noastre şi trebuie să învăţăm să nu mergem mereu pe calea uşoară. Să facem ce trebuie făcut, pentru că greul trece şi va fi bine”, spune artista care are contract cu casa de producție „DeMoga Music”.

„În primul rând mă bucur că melodia mea a stârnit nu numai interesul ascultătorilor, ci şi pe cel al compozitorilor şi al interpreţilor reprezentativi pentru alte genuri muzicale decât cel folcloric şi pentru alte generaţii. Am ascultat piesa Addei şi am acceptat cu plăcere ideea preluării fragmentului din piesă originală. Consider că a reuşit să facă o melodie superbă, care nu a ştribit cu nimic originalul, ba dimpotrivă, i-a adăugat şi alte valenţe expresive şi artistice, înnobilând-o”, a spus Ioan Bocşa, artistul care interpretează varianta folclorică.

Sursa: Click.ro