Timisoara este privita ca avand cea mai cosmopolita si variata viata de noapte din Romania. De fapt, orasul vechi este plin de cafenele si baruri noaptea tarziu, unde se poate bucura de o atmosfera mediteraneana relaxata. Cu privirea ferm pusa pe Europa de Vest si atmosfera sa sofisticata, nu este o surpriza faptul ca Timisoara ofera o gama larga de cluburi – de la blues si jazz, la locurile de dansuri Euro Pop, precum si faimoasa sa Opera.

Cand vizitati un oras nou, pentru a avea cea mai buna experienta, multi dintre voi vor dori sa guste si viata de noapte. Viata de noapte din Timisoara este vibranta si are multe locuri de petrecere din care sa aleaga. In acest articol, va vom oferi 5 recomandari despre cum sa va bucurati de viata de noapte din Timisoara.

D’arc

D’arc este reprezentativ pentru viata de noapte din Timisoara de peste un deceniu acum. Situat in Piata Unirii, este unul dintre cele mai populare locuri din oras pentru a va bucura de o petrecere buna. Preturile sunt accesibile si muzica este excelenta. Este, de asemenea, popular printre straini si expatriati.

Reflektor Venue

Povestea Reflektor Venue a inceput in 2017, iar locul a devenit de atunci unul dintre cele mai populare locuri de concerte din Timisoara. Reflektor gazduieste concerte si evenimente de mai multe ori pe saptamana si in majoritatea weekendurilor. Majoritatea evenimentelor nu s-au terminat inainte de o petrecere extraordinara. Sistemul de sunet este unul dintre cele mai bune din Timisoara, preturile sunt pe masura, iar personalul este foarte prietenos.

80s Pub

80s Pub este unul dintre puburile din Timisoara unde oamenii vin si ei sa danseze in weekend. Desi este singurul din lista noastra care nu se afla in centrul orasului, este foarte relevant pentru viata de noapte din Timisoara. Acest pub este exact cum suna: muzica din anii 80, cu melodii foarte dansabile si o atmosfera grozava. Deoarece este situat in apropierea campusului studentesc, veti vedea cel mai probabil expatriati si localnicii care se distreaza impreuna.

Taine

Clubul Taine exista de cativa ani si este foarte popular printre localnici. Daca va place muzica rock si imnurile celebre, acest loc este pentru dvs. Miercuri, Taine gazduieste nopti populare, asa ca, daca doriti sa gustati muzica populara traditionala romaneasca, asigurati-va ca le vizitati.

Escape Venue

Escape Venue este dedicat in principal iubitorilor de muzica electronica si de drum’n’base. Escape Venue are o pasiune pentru imagini 360 grozave si un sunet bun; acest lucru le-a facut unul dintre locurile de top pentru muzica electronica din Timisoara. Evenimentele sunt organizate aproape in fiecare weekend si implica DJ si trupe din intreaga lume. Pentru o lista completa a evenimentelor lor din Timisoara , vizitati pagina lor de Facebook.

Fetele din Timisoara

In afara de arhitectura fascinanta, arta de strada, mostenirea multi-culturala este femeile uluitoare din Timisoara, ceea ce face din el un loc de vizitat obligatoriu. Timisoara este bine-cunoscuta pentru istoria sa interesanta si gazduieste o multime de locuri istorice, cladiri culturale si muzee, ceea ce ajuta orasul sa isi pastreze traditia.

Adevaratul centru de atractie din Timisoara sunt femeile a caror frumusete te va fascina. Este usor sa gasesti fete in Timisoara. Trebuie doar sa gasesti cele mai bune fete disponibile. De la locuri cu escorte sex Timisoara la fete pentru o relatie serioasa, acest oras fascinant este locul ideal pentru a intalni pe cineva special.

Inainte de a iesi la cluburi sau baruri, ar trebui sa va luati putin timp pentru a va plimba prin oras dupa lasarea intunericului. Multe dintre privelistile pitoresti ale orasului pot capata atmosfera cu totul noua, in special piata centrala prin lumina. Imbraca-te si fa-o o plimbare romantica; va trebui sa fii imbracat frumos pentru a intra oricum in majoritatea cluburilor si barurilor.