Wonder Woman 1984 a fost continuarea Wonder Woman 2017 si a readus-o pe Gal Gadot in rolul supereroului titular. Si Patty Jenkins s-a intors ca regizor. Amplasat in anii 1980, filmul DC o infrunta pe Diana cu Ghepardul lui Kristen Wiig si Maxwell Lord al lui Pedro Pascal.

Pe masura ce filmul DC se lanseaza sambata pe Amazon Prime Video, iata cateva lucruri care ne-au placut la film si cateva lucruri pe care nu le-am facut. Sa incepem cu ceea ce ne-a placut.

Scena de deschidere

Scena de deschidere a filmului a avut-o pe Diana, in copilarie, participand la un turneu atletic elaborat pe Themyscira impotriva participantilor mult mai in varsta. Ea cade de pe cal si ia o comanda rapida si rateaza un punct de control. Antiopa lui Robin Wright o descalifica si preda o lectie despre onestitate. Scena a fost impresionanta de bine impuscata, cu muzica excelenta si, de asemenea, a dat tonul filmului.

Secvente de actiune

Cu un buget mai mare, Jenkins si echipa au reusit sa filmeze si sa produca scene de actiune mai bune si mai mari la scara. Desi actiunea din primul film a fost de asemenea buna, Wonder Woman 1984 a dezvaluit de ce era capabila Wonder Woman.

Actorie

Odata cu adaugarea lui Kristen Wiig si Pedro Pascal, impreuna cu intoarcerea lui Chris Pine, filmul a fost plin de interpreti minunati si au livrat. Pascal, in special, a fost punctul culminant al filmului.

Ticalosi

S-ar putea sa dai vina pe Cheetah-ul lui Wiig pentru ca este o nota si nu la fel de interesant, dar interpretarea actorului a compensat-o mai mult decat. Pascal ca Maxwell Lord a fost convingator, infricosator si mai mult decat orice, extrem de uman si de relatabil.

Iata cateva lucruri care nu au functionat:

Intoarcerea lui Steve Trevor

In timp ce toata lumea a fost fericita sa-l vada pe Chris Pine revenind la rolul lui Steve Trevor, intoarcerea lui s-a simtit fortata si nu avea sens. Scriitorii ar fi putut cu usurinta sa-si faca posibila intoarcerea fara sa-i faca sufletul sa locuiasca in alta fiinta umana.

Setarea

Setarea din anii 1980 nu avea prea mult sens. A fost interesant vizual, da, dar putin altceva. Filmul ar fi putut fi montat cu usurinta in secolul XXI.

Sfarsitul

Finalul filmului a fost prea convenabil. Maxwell Lord a acordat dorinte unei populatii numeroase, dar cand i-a facut sa renunte la dorintele lor, lucrurile au revenit la normal dintr-o data. Trebuie sa fi existat un impact urias asupra faptului ca toata lumea obtine ceea ce isi doreste, dar nu, filmul s-a incheiat cu totul revenind la normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here