Primul teaser cu cantareata Camila Cabello din viitorul film Cenusareasa a iesit. Cabello, cunoscuta la nivel mondial pentru melodiile sale de megahit precum ,,Havana”, debuteaza ca actor in adaptarea de basm regizorala a lui Kay Cannon.

Cenusareasa este o comedie romantica muzicala. Conturile oficiale de pe retelele sociale ale filmului au distribuit doua imagini din film. Una il prezinta pe Cabella singur in rol, in timp ce a doua fotografie il are si pe Nicholas Galitzine, care joaca rolul printului Robert.

Filmul ii mai are in rol principal pe Billy Porter, Idina Menzel, Pierce Brosnan, Nicholas Galitzine si Minnie Driver.

John Mulaney, James Corden si Romesh Ranganathan fac, de asemenea, parte din distributia filmului.

Povestea Cenusaresei si a personajului a fost adaptata de mai multe ori de Hollywood. Unele dintre cele mai notabile includ Into the Woods, un amestec de basme in care Anna Kendrick a jucat rolul si Cenusareasa din 2015, cu Lily James in rol.

Corden a facut, de asemenea, parte din distributia Into the Woods.

Desi nu stim nimic despre complot, Shannon a declarat pentru Entertainment Weekly intr-un interviu: ,,Am simtit ca a fost o ocazie excelenta de a arata acest personaj iubit, iconic, care este Cenusareasa, intr-un mod care se potriveste mai mult cu ceea ce fetele si tinerele femei in special trec, unde se pot vedea cu adevarat. “

Ea a adaugat: ,,Va surprinde pe toata lumea, pentru ca nimeni nu a mai vazut-o vreodata interpretand un rol. Este atat de fantastica. Este atat de buna si de atat de naturala, de amuzanta si de frumoasa si de foarte talentata. ” Se pare ca pantoful se potriveste.

Cenusareasa avea sa devina o lansare teatrala de la Sony , dar ulterior a fost achizitionata de Amazon. Acum va fi lansat pe Amazon Prime Video in septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here