Cum ti-ar placea sa te bucuri de liniste, pace si armonie impreuna cu distractia? Regiunea desertica a Orasului Magic Viesca, Coahuila iti ofera ceea ce ai nevoie.

Se reflecta si in simplitatea strazilor sale care, impreuna cu clima calda a unui pamant prosper, este una dintre cele mai bine intretinute oaze din Mexic.

In plus, atmosfera in care se respira linistea orasului va propune sa desfasurati anumite activitati care va vor fascina pentru a completa o vacanta de vis.

In primul rand, va recomand sa incepeti cu un tur cultural petrecand o dimineata proaspata plimbandu-va prin Centrul Istoric.

In plus, observati ritmul de viata pe care il au locuitorii, calmul mersului lor si nepasarea este de invidiat. Viesca Coahuila

Incercati sa faceti acelasi lucru, astfel incat de aici sa puteti adopta acest pamant drept locul pe care il cautam cu totii pentru o intalnire cu sine.

Chioscul si ceasul sunt ceva de baza prin care trebuie sa treci cand ajungi in piata, in timp ce te plimbi prin imprejurimile ei; De asemenea, puteti lua un fel de mancare pentru micul dejun in diferitele tarabe si localuri cu mancare care se afla in apropiere de Viesca Coahuila.

Va recomand sa beti cafea sau lapte cu clasicele „mamones”, rulouri roz cu gust delicios! In plus, acestea sunt facute in cuptoare de chirpici si asta le da o aroma deosebita.

In plus, pentru a descoperi conace cu usile si ferestrele lor deosebite din lemn care capteaza umiditatea din mediu pentru a da o nota de prospetime in interior.

Feroneria care le decoreaza le ofera un detaliu de bun gust si uniformitate. Doar in Viesca Coahuila!

Pe masura ce continuati pe strazi, veti intalni monumentul lui Miguel Hidalgo si chiar in spatele acestuia, biserica lucida a lui Santiago Apostol; patronul orasului care isi face petrecerea in luna iulie.

Templul are o fatada alba stralucitoare care orbieste cu cateva clipe inainte de a intra. Odata inauntru poti respira liniste, iar chiar in fata vei vedea altarul si frumoasa sa structura, tot albicioasa, impodobita cu picturi in ulei.

Incercati sa va plimbati prin atrium pentru cateva minute si continuati, astfel incat sa puteti descoperi mai multe secrete ale acestui fermecator Viesca Coahuila Pueblo Magico.

Ca in orice orasel exista o Casa de Cultura si Muzeul Municipal instalate in cladiri frumoase care dateaza de mai bine de 200 de ani.

Fii uimit de mica colectie de obiecte si fotografii care sunt expuse in acest interesant muzeu din Viesca Coahuila.

Cateva imagini ale obiectelor de mare valoare culturala pentru oameni care reprezinta o parte din identitatea lor. Viziteaza Viesca, Coahuila!

Iar daca va place, puteti cumpara cateva mestesuguri textile precum Suveniruri sau dulciurile de neuitat cu lapte care identifica acest pamant.

O alternativa la itinerar poate fi o plimbare calare cu unul dintre grajdurile de reproductie ale orasului.

Iesirea la plimbare pe deasupra acestor animale fantastice va va ajuta sa aveti o perspectiva diferita asupra Viescai prinse in timp.

Poate ca poti incepe cu Presedintia Municipala, stai putin sa vezi perfectiunea grandioasa a acestei cladiri, balcoanele si peretii ei cu acea fantastica culoare maro care straluceste auriu in lumina soarelui.

Continuati sa calariti si in timp ce potcoavele se ciocnesc de pavajul, gasiti Capela Santa Ana sau va odihniti putin intr-unul dintre hanurile orasului care ofera fripturi tipice nordice sau deserturi de curmale.

Plimbarea pe dealuri sau pe vaile uscate cu manzul pentru a confirma splendoarea peisajului este ceva care iti taie rasuflarea.

Vederea plantelor asemanatoare cactusilor si a tufisurilor mici te va duce inapoi in timp, facand sa para ca te afli in mijlocul unui platou de film din Vechiul Vest.

Nu trebuie sa ratati Dunele Bilbao, un tinut cu dune si aparitii surprinzatoare de desert.

Lasa calul sa se odihneasca si indrazneste sa sara, sa sara si sa-ti afunde picioarele in nisip, fa fotografii orizontului si aminteste-ti acest moment grozav, simti soarele si bucura-te de cerul albastru chiar deasupra ta.

Coahuila este statul care ofera cel mai bine privelisti panoramice si peisaje extraordinare care iti ofera o calatorie de liniste, pace, liniste si o intalnire cu tine.

Daca simti nevoia sa te deconectezi pentru cateva zile, atunci acesta va fi principalul motiv pentru care vei veni la Viesca.