Unul dintre cele mai valoroase bunuri pe care le poti avea intr-o relatie romantica este loialitatea. Este posibil sa lupti pentru a gasi un partener care sa fie loial si de incredere, mai ales atunci cand te confrunti cu o situatie dificila in viata ta. Sau este posibil sa fii deja cu cineva, dar nu esti sigura daca este loial si daca are ceea ce este necesar pentru a fi partenerul tau de viata. Poti alege un partener care este loial uitandu-te la modul in care se comporta.

Daca vrei sa stii cum sa-ti gasesti un partener loial, citeste mai jos

Observa daca persoana este de incredere si cinstita

Ar trebui sa i-ai in considerare trasaturile individuale ale partenerului tau sau ale unei persoane care ar putea fi partenerul tau in viitor. Una dintre trasaturile cheie pe care ar trebui sa le cauti este fidelitatea si onestitatea. Intreaba-te: ,,Aceasta persoana pare de incredere si onesta?” si ,,Cum demonstreaza aceasta persoana ca este de incredere si onesta?” De exemplu, s-ar putea sa observi ca persoana respectiva vine la intalnirea programata si nu cauta scuze ca sa te lase balta pentru alte femei Buzau pe care le-a intalnit pe site-ul de matrimoniale. De la infidelitate fizica pana la cea emotionala, fii sigura ca nu vei fi victima nici uneia dintre aceste infidelitati. Daca partenerul petrece prea mult timp pe site-ul de matrimoniale, asigura-te ca discuti cu el despre asta.

Vorbeste cu partenerul tau despre ceea ce este important pentru tine

In loc sa presupui ca definitia ta pentru loialitate se potriveste cu cea a partenerului tau, poarta o discutie despre comportamentele care iti indica loialitatea. De exemplu, partenerul tau care se prezinta la meciul tau de fotbal poate fi o demonstratie de loialitate in ochii tai. Dar poate ca partenerul tau nu se deranjeaza daca nu mergi la evenimentele lui, asa ca nu isi da seama cat de important este pentru tine sa fie prezent la evenimentele tale. Fa-ti timp pentru a exprima ce comportamente sunt importante si care satisfac nevoile tale pentru o relatie si permite partenerului tau sa faca acelasi lucru. Partenerul tau poate considera ca discutiile lungi cu femei singure si atragatoare nu inseamna nimic, insa pe tine te poate face geloasa. Asigura-te ca partenerul iti cunoaste opinia despre loialitate si ceea ce consideri tu ca fiind loial. Daca acele femei singure de la munca partenerului sau de pe matrimoniale, te deranjeaza, nu ezita sa anunti partenerul.

Ia in considerare daca persoana te sprijina

Un partener loial iti va onora trasaturile si abilitatile individuale. Trebuie sa afli daca persoana prezinta un sprijin clar pentru interesele si obiectivele tale. A avea un partener care sa te sprijine arata, de asemenea, ca este interesat de tine ca persoana si ca tine la viitorul tau. De exemplu, poti observa ca persoana respectiva se prezinta intotdeauna la jocurile sau meciurile tale sau face toate eforturi pentru a fi acolo. Poate ca persoana isi asuma sarcini suplimentare acasa, astfel incat sa ai timp sa studiezi pentru un examen sau timp pe care sa-l petreci intr-un proiect important pentru munca.

Determina daca persoana este matura emotional

Maturitatea emotionala este o trasatura cheie intr-o relatie, deoarece indica faptul ca persoana se simte confortabil in propria piele si este dispus sa fie acolo pentru tine emotional. A fi matur emotional este un bun indicator al loialitatii si un semn bun ca relatia ta este sanatoasa. De exemplu, o persoana matura din punct de vedere emotional va fi un bun ascultator si isi va pune deoparte nevoile pentru a se concentra asupra nevoilor tale. De asemenea, se va simti confortabil vorbind despre sentimentele, dorintele si nevoile lui cu tine si va fi dispus sa ceara ceea ce vrea. O persoana matura din punct de vedere emotional va putea, de asemenea, sa ia propriile decizii si alegeri fara influenta altora. Aceasta este o trasatura buna, deoarece arata ca poate fi responsabil pentru propriile alegeri si poate fi responsabil pentru deciziile lui.

Uita-te la modul in care gestioneaza conflictul

Cand incerci sa determini daca ai ales un partener loial, ar trebui sa i-ai in considerare modul in care gestionezi conflictul in relatia ta. Puteti amandoi sa vorbiti despre orice probleme aveti? Poti vorbi deschis despre cum te simti cu partenerul tau? A avea bune abilitati de comunicare si abilitati de ascultare sunt aspecte importante ale unei relatii implinite si loiale.