Atunci cand ai un partener foarte dotat, sexul poate fi ceva mai dificil. Chiar daca se crede ca  femeile isi doresc un partener cu penisul mare, acest lucru nu este in totalitate adevarat. De fapt, depinde si de marimea vaginului daca femeia se va simti bine sau nu cu un barbat foarte potent. Sa vedem ce sa faci daca ai un partener dotat!

Mai mult preludiu

Atunci cand ai chef de sex, vaginul tau se lubrifiaza in mod natural. Daca pana acum ai fost obisnuita cu un penis de marime medie, pentru care nu aveai nevoie de o lubrifiere mai mare, ei bine, acum lucrurile trebuie sa se schimbe. Pentru a putea “suporta” un penis mai mare, vei avea nevoie sa fii mult mai excitata si deci mai lubrifiata. Iar pentru acest lucru, un preludiu mai lung este ceea ce ai nevoie.

Foloseste lubrifiant

Daca ai probleme in a te lubrifia bine, atunci vei avea nevoie de un lubrifiant pe baza de apa. Poti alege unul cu arome sau natural, care sa permita o penetrare mult mai usoara si fara pic de durere.

Pozitii sexuale

Chiar si pozitiile sexuale trebuie putin modificate daca nu vrei sa te jeneze marimea penisului partenerului. Daca pana acum preferai pozitiile cu penetrare cat mai adanca, acum vei prefera pozitii sexuale care sa nu permita o penetrare atat de adanca. Incearca pozitia misionarului clasic, lingurita sau calareata, unde tu stai deasupra si poti controla miscarile, unghiul penetrarii si adancimea acesteia.

Produse din sex shop

In sex shop-uri exista un inel subtire de cauciuc, care se aseaza spre baza penisului si limiteaza penetrarea totala. In acest fel, vei putea controla adancimea penetrarii pentru a te simti mai confortabil. In timp, dupa ce va obisnuiti unul cu celalat, puteti renunta la acest inel.

Prezervativul

Pentru barbatii dotati este o adevarata provocare sa isi gaseasca un prezervativ pe marimea lor. Majoritatea prezervativelor sunt de marime medie, iar daca partenerul tau poarta un prezervativ mai mic exista riscul ca acesta sa se rupa in timpul actului sexual.

Nu uita de comunicare

Este foarte important sa vorbesti cu partenerul tau despre aceasta mica problema. Explica-i ca este primul tau partener foarte dotat si ca trebuie sa aiba mai multa grija pentru a nu te rani in timpul sexului.