Este important sa incepeti sa va intalniti online doar atunci cand sunteti pregatiti 100%. Daca va simtiti tristi si dezamagiti de ultima relatie sau experienta amoroasa, poate doriti sa procesati aceste sentimente inainte de a incerca din nou. Nu veti dori sa purtati acele sentimente in urmatoarea relatie sau in urmatoarele interactiuni cu oamenii.

In ceea ce priveste intalnirile online, in prezent exista o multime de site-uri, platforme si aplicatii matrimoniale. Un punct de reper intuitiv si un site usor de utilizat este MATRIMONIALE365. Daca va simtiti deschisi si dispusi sa gasiti dragostea, chiar daca ar putea fi nevoie de un efort, iata cateva sfaturi pentru a face urmatoarea experienta in intalniri online, mai buna ca niciodata.

1. Intalneste cat mai multe persoane 

Intalnirile esuate sunt inevitabile si acest lucru devine evident atunci cand mergi la multe intalniri. Dar sfatul specialistilor in platformele matrimoniale, incurajeaza clientii sa nu se descurajeze. Daca mergeti la o intalnire pe luna, chiar daca nu lucrurile nu au decurs conform asteptarilor, experienta creste in acest timp. In continuare veti reusi sa fiti mai selectivi si mai atenti la detalii.

Bucurati-va de fiecare intalnire pentru ca exista doua directii. Exista posibilitatea sa va intalniti jumatatea sau sa castigati o lectie importanta pentru viitoarea intalnire.

2. Nu pierde timpul!

Sustine-ti jocul din anuntul matrimonial. Asigurati-va, mai intai, ca stiti ceea ce cautati si ca scrieti acest lucru in anunturile matrimoniale. Poate suna simplu, dar va poate ajuta. De asemenea, nu irositi mult timp pentru a alege locatii indepartate de locuinta doar pentru a impresiona. In cazul in care intalnirea nu merge conform planului, cel putin nu ati pierdut timp.

Este mai usor sa depasiti dezamagirile daca nu va implicati cu tot sufletul de la inceput. Este timp suficient pentru a face gesturi romantice si investitii dupa ce considerati ca acea persoana merita acest efort.

3. Incepeti cu pasi mici

Nu este nimic in neregula daca prima intalnire este la o cafea sau la o bautura. prima intalnire cu o persoana cunoscuta pe site-uri de matrimoniale poate fi intr-un mediu cat mai casual si este chiar de preferat sa incepeti cu pasi mici. In primul rand pastrati misterul si in al doilea rand, daca ceva nu merge bine, nu veti fi atat de dezamagiti. Dezamagirile la intalniri nu sunt cauzate de locul ales pentru intalnire, ci mai degraba din alti factori precum, o identitate falsa prezentata in anunturi matrimoniale, fotografii editate in exces si asa mai departe.

4. Nu iti pierde identitatea

Daca in multe anunturi matrimoniale, cele mai multe persoane tind sa se ascunda dupa masti, acest lucru nu va duce nicaieri. O relatie de durata inseamna ca persoana cu care te intalnesti, te va aprecia asa cum esti. In cele din urma, toate aspectele ce tin de caracter si personalitate vor iesi la iveala si astfel se vor isca multe conflicte.

Un avantaj al site-urilor de matrimoniale este ca ajungi sa exersezi comunicarea, vorbind despre tine in mod concis si sa inveti cat de distractiv este sa cunosti persoane noi. Stiind ca intalnesti oameni noi si ca poate fi in regula sa intalnesti noi perspective, in loc sa cauti in mod special o persoana conturata din prejudecati, impune mai putina presiune psihica la fiecare intalnire.

Intalnirea online poate fi distractiva, dar poate avea cote de neplaceri, cum stii foarte bine. Trebuie doar sa va distrati, sa va gestionati asteptarile, sa fiti hotarati despre ceea ce va doriti, fiti voi insiva si planificati-va multe intalniri, astfel incat sa nu ramaneti blocati chiar daca intalniti persoane nepotrivite. Cu o minte deschisa si un pic de noroc, site-urile matrimoniale va vor ajuta sa va gasiti jumatatea. Daca nu, cel putin aveti o multime de povesti noi pentru a le impartasi prietenilor.