Netflix a dezvaluit in cele din urma ca La casa de papel va avea inca un sezon si ca exista noi membri care se alatura seriei pentru ceea ce promite a fi cel mai mare plan al profesorului de pana acum.

La casa de papel, unul dintre cele mai de succes seriale de pe Netflix, a inceput cu o lovitura pentru Casa de Moneda din Spania si cu totii credeam ca lucrurile se vor termina acolo, dar serialul a fost atat de bine primit de fani incat Netflix a decis sa-l extinda. cu noi trucuri, planuri si crime socante. Stim cu totii ca extinderea unei serii mai mult decat ar trebui poate fi un dezastru, chiar si cu una la fel de buna ca aceasta, asa ca gigantul de streaming a promis ca va mai avea doar un sezon pentru a oferi celor mai celebri atacatori finalul pe care il merita, si cel mai bun la revedere.

Sezonul al patrulea nu a fost groaznic, dar nici fanii serialului nu se asteptau si, in final, povestea a fost lasata in aer si unele intrigi au ramas incomplete, ceea ce parea sa confirme asta, chiar daca nu confirmase, Netflix nu era gata sa renunte la Tokyo, Denver si compania.

Dupa luni de intrigi, Netflix a dezvaluit in sfarsit ca au inceput deja filmarile unui nou sezon din La casa de papel, care avea sa incheie povestea inceputa in urma cu 4 sezoane.

Acesta este tot ce se stie pana acum despre La casa de papel (unul dintre serialele in limba spaniola pe care nu trebuie sa-l ratati) in ultimul sau sezon.

Este pe cale sa inceapa ultima batalie, in care echipa Profesorului trebuie sa dea totul pentru a scapa din lateral in viata, confruntandu-se cu moartea unor insotitori, cu haosul pe care l-au provocat si cu realitatea ca ar putea fi in sfarsit opriti. 

Tokio si compania se pregatesc sa dea totul intr-o ultima lupta impotriva autoritatii si ceea ce urmeaza este o lupta mult mai intensa decat au avut-o pana acum. In plus, avem cateva flashback-uri interesante si o prima privire asupra noilor veniti. 

Cand are premiera noul sezon?

Netflix a confirmat cu luni in urma ca sezonul va fi filmat in Danemarca si apoi s-a mutat in Portugalia si Spania pentru a se termina (fara a-si risca echipa la infectiile cu coronavirus).

Acum, un nou trailer confirma in sfarsit ca sezonul va fi difuzat cu volumul 1 pe 3 septembrie si cu volumul 2 pe 3 decembrie 2021.

Primele imagini

Netflix a distribuit o singura fotografie in care celebra masca a lui Dali poate fi vazuta pe pamant si acoperita cu resturi, sugerand o batalie finala epica.

Alex Pina, showrunnerul serialului, a explicat ca „Ne-am petrecut aproape un an gandindu-ne cum sa distrugem trupa. Cum sa-l pui pe profesor pe franghii. Cum sa ajungi la situatii ireversibile pentru multe personaje. Rezultatul este cel de-al cincilea sezon din La casa de papel. Razboiul atinge cele mai extreme si salbatice culmi, dar este si sezonul cel mai epic si incitant.

Distributia si noii membri

Vestea inceperii filmarilor a mai dezvaluit ca Miguel Angel Silvestre (care joaca rolul unui fost iubit din Tokyo) si Patrick Criado (care joaca rolul fiului lui Berlin) se alatura seriei in acest sezon final cu personaje care nu au fost dezvaluite.

In plus, pentru a mentine continuitatea povestii, stim ca personajele care se vor intoarce sunt Lisboa (Itziar Ituno), Helsinki (Darko Peric), Tokio (Ursula Corbero), Denver (Jaime Lorente), Profesorul (Alvaro). Morte), Palermo (Rodrigo de la Serna), Manila (Belen Cuesta), Arturito (Enrique Arce), Stockholm (Esther Acebo), Rio (Miguel Herran), Marsilia (Luka Peros), Antonanzas (Antonio Romero), Bogota (Hovik). Keuchkerian), colonelul Tamayo (Fernando Cayo) si Alicia Sierra (Najwa Nimri).

In plus, il vom vedea in continuare pe marele Berlin (Pedro Alonso) sub forma de flashback-uri, iar acest lucru pare sa fi fost confirmat chiar de Pedro Alonso printr-o fotografie in care dezvaluie ca se afla deja in Danemarca. Deocamdata nu se stie daca la fel se va intampla si cu Nairobi (Alba Flores), care a murit in sezonul precedent.

Un alt dintre noile personaje care intra in joc in acest sezon se numeste Sagasta (Jose Manuel Seda, Iarta-ma, Doamne ). Acest personaj este Comandantul Fortelor Speciale ale Armatei Spaniole, iar Netflix spune ca „Este experimentat in nenumarate misiuni internationale impotriva celor mai rele din specia umana. Ceea ce il pune exact in acelasi loc cu oamenii pe care i-a ucis. Este un lider innascut, pe care oamenii lui il vor urma pana la capat daca le va cere. Pentru ca el este ca ei. Cand isi imbraca uniforma, devine o minte analitica rece si nemiloasa, capabila sa depaseasca orice conventie etica sau morala daca misiunea o cere.

Ce s-ar putea intampla in acest sezon?

La sfarsitul sezonului 4 din La casa de papel (care este inspirat dintr-un caz real), Profesorul reuseste sa salveze Lisabona. Gandia scapa si ucide Nairobi. Lisabona ajunge la Banca Spaniei si inspectorul Sierra, recent concediat, il gaseste pe Profesor, dar totul ramane ca si cum ar fi un capitol lung pentru a lega sezoanele precedente cu finalul.

Furtul nu s-a incheiat inca, asa ca este putin probabil ca vor scoate unul nou, ceea ce ar putea face acum este sa incerce sa gaseasca un loc sigur pentru a se ascunde si pentru a-si petrece restul vietii. Echipa trebuie sa evadeze din Banca Spaniei iar Profesorul trebuie sa faca ceva pentru a scapa de inspectorul obsedat care l-a gasit chiar la final, iar pentru asta exista posibilitatea ca cineva sa vina sa-l salveze pe profesor cateva clipe mai tarziu. , ceea ce i-ar permite sa se concentreze asupra planului de a-ti scoate colegii de echipa de acolo.

Inca trebuie sa ne explice mai multe din povestea detectivului Sierra, dar cel mai important lucru este sa incheiem jaful actual si sa scape cu prada, si cu Rio, care a fost cel mai important lucru pentru ei.