Tehnologia este un instrument vital, ce ne ajuta din ce in ce mai mult in activitatile zilnice pentru a finaliza la timp proiectele propuse, fiind in acelasi timp si un mediu excelent de divertisment . Telefoanele mobile smart sunt o solutie foarte buna, insa nu indeajuns, neputand sa va ofere aceleasi performante ca un laptop sau PC. Aceste doua sisteme sunt unele dintre cele mai folosite device-uri din ziua de azi, tot mai multe activitati educationale, joburi, dar si afaceri necesitand aceste aparate pentru a realiza proiectele in cel mai eficient si performant mod.

Laptop sau PC?

PC-urile sunt bine cunoscute pentru  performantele inalte, dar si  pentru modul de upgradare, fiind unul mai simplu decat alte sistem precum laptopurile sau All in one. Insa, odata cu trecerea timpului, producatorii s-au concentrat mai mult pentru a dezvolta si a eficientiza laptopurile deoarece acestea va pot ajuta mai mult si va pot oferi cateva beneficii in plus in diverse situatii.

Laptopurile sunt din ce in ce mai apreciate, datorita portabilitatii si a performantelor crescute pe care vi le poate oferi. Desi la o prima vedere repararea acestora poate parea mai dificila in cazul unei defectiuni decat la un PC, acest lucru poate fi gresit deoarece puteti apela cu incredere la un service specializat pentru a va remedia problema in cel mai scurt timp.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii din Bucuresti care activeaza pe tot teritoriul Romaniei. Acestia au lasat de curand noul serviciu Premium Service ce va poate oferi multe avantaje si gratuitati pentru a va simplifica viata. Pe site-ul lor veti gasi modele incarcatoare laptop, cat si alte componente care sa se potriveasca cat mai bine cu sistemul detinut.

Este mai scump sa repari un laptop decat un PC?

Nu. Amandoua dispun de aceleasi piese, insa pretul poate diferi in functie de marca si performanta. OnLaptop a reusit in cei peste 10 ani de activitate sa repare mai bine de 10 000 de laptopuri, peste 90% dintre acestea fiind gata in aceasi zi.

Prin urmare, apeland la OnLaptop veti primi garantia unui serviciu de calitate, cat si componente ce pot fi inlocuite in cel mai scurt timp. Cu aceasta ocazie il puteti chiar si upgrada pentru a-i prelungi viata in continuare, mai ales ca in ultima perioada preturile s-au marit considerabil, lucru ce se datoreaza cererii foarte mari de chipuri. Tehologia a inceput sa fie din ce in ce mai activa in toate domeniile, astfel acum este un moment foarte bun sa apelati la un centru specializat pentru a va remedia problema, dar si pentru a economisi.

OnLaptop este compus numai din tehnicieni cu experienta care de fiecare data au reusit sa repare sau sa inlocuiasca piesele defecte. Acestia recomanda ca utilizatorii de laptop, PC sau sisteme All in one sa nu actioneze asupra lor pentru a le repara, deoarece componentele sunt foarte sensibile si exista probabilitatea foarte mare de a compromite intregul sistem. De asemena, nu va fi necesar sa va deplasati la acestia cu aparatul dumneavoastra, deoarece va vor ridica si livra device-ul gratuit in deplina siguranta.