Actrita de la Hollywood, Emma Watson, a mers recent pe retelele de socializare pentru a aborda zvonurile despre logodna ei cu iubitul Leo Robinton si cariera ei ,,latenta”. Intr-o serie de tweet-uri, actrita din Little Women i-a informat pe fani ca va impartasi orice evolutie in ceea ce priveste viata ei personala si profesionala si nu trebuie sa creada zvonurile care sunt doar ,,modalitati de a crea clicuri”.

,,Dragi fani, zvonurile despre faptul ca sunt sau nu angajat sau daca cariera mea este,, inactiva sau nu “sunt modalitati de a crea clicuri de fiecare data cand sunt revelate ca sunt adevarate sau neadevarate. Daca am stiri – promit ca va voi impartasi “, a scris actorul pe Twitter. Zvonurile despre faptul ca Watson s-ar fi logodit cu Leo Robinton au facut turul pe internet dupa ce fotografiile ei cu el au devenit virale.

Actrita Harry Potter a adaugat ca daca nu impartaseste nimic despre sine, inseamna ca isi petrece timpul in mijlocul pandemiei ca oricine altcineva. ,,Intre timp, va rog sa nu presupuneti nicio stire de la mine inseamna doar ca petrec in liniste pandemia asa cum sunt cei mai multi oameni – nereusind sa fac paine cu aluat (!), Ingrijindu-ma pe cei dragi si facand tot posibilul sa nu raspandesc un virus care afecteaza inca atat de multi oameni. “

La inceputul acestui an, au existat rapoarte despre retragerea Emmei Watson din actorie. Apoi, managerul ei a clarificat intr-o declaratie pentru Entertainment Weekly ca ,,conturile de socializare ale Emmei sunt inactive, dar cariera ei nu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here