Unii barbati au o reputatie de afemeiat, cineva care nu se va aseza niciodata la casa lui si vrea doar sa iasa cu multe femei. Desi nu poti schimba comportamentul cuiva, poti oferi cuiva un motiv sa doreasca sa ramana cu tine. Cel mai bun lucru pe care il poti face daca vrei sa atragi un barbat afemeiat pentru tine este sa te respecti si sa refuzi sa ii joci jocurile. Fa-l sa te aprecieze stabilind standarde pentru tine. Foloseste intariri pozitive pentru a-l face sa vada ce meriti.

Daca vrei sa-l faci pe un barbat afemeiat sa se indragosteasca de tine, citeste mai jos

Fii de paza

Daca te-ai indragostit de un barbat afemeiat, este posibil sa fi vorbit deja cu tine si sa te faca sa te simti speciala. Asta fac barbatii afemeiati si este posibil sa nu fii singura fata cu care vorbeste. Un astfel de barbat va incerca sa te impresioneze cu aspectul sau exterior, ego-ul si banii sai. Ia ceva timp pentru a incerca sa-l cunosti la un nivel mai personal.

Trimite-i o bautura

Fie ca esti la o cafenea sau la un bar, incearca sa trimiti o bautura la masa lui. Asigura-te ca stie ca ai trimis bautura. Ideea este sa-l convingi sa se apropie de tine. Cand se apropie sa te multumeasca pentru bautura, profita de ocazie pentru a initia o conversatie. Nu-l lasa sa faca conversatia despre sex. Incearca sa ii vorbesti despre prietenii lui sau despre ce ii place sa faca. Fii atenta la ceea ce spune si fii precauta daca incepe sa conduca conversatia in directia gresita, cum ar fi sa inceapa sa vorbeasca despre escorte lux Arad si un threesome in care sa te implici ci tu.

Fii directa

In loc sa pui intrebari, vorbeste in propozitii. Spune-i ce ar trebui sa faci. Nu-l intreba daca vrea sa ti se alature, spune-i ce trebuie sa faceti impreuna. Daca stii ca este liber intr-o anumita noapte a saptamanii, fa o sugestie ca voi doi sa iesiti. Incearca sa-i spui ceva de genul: ,,Ar trebui sa mergem sa mancam o mancare sau poate sa luam o bautura”. Pastreaza casual si elimina presiunea din situatie.

Ademeneste-l cu un bilet suplimentar

Cumpara doua bilete la un concert sau la un film si mentioneaza asta cand vorbesti cu el. Spune ceva de genul: ,,Trebuia sa merg sa vad aceasta trupa sambata cu prietena mea, dar ea nu mai poate merge. Te intereseaza?”Ai grija cand duci un astfel de barbat in spatii aglomerate, in special in baruri. Doar pentru ca a venit cu tine nu inseamna ca nu va vorbi cu alte femei sau nu va cauta sex femei singure Valcea sau oricare alt oras a aflati.

Nu-l face o prioritate

Cand el suna pentru a face planuri, nu renunta la tot ceea ce faci doar pentru el. Daca ai planuri, nu le anula. Spune-i ca ai o viata in afara lui si ca vei petrece timp cu prietenii tai. Daca renunti la prietenii tai pentru a sta cu el, el va simti ca te are deja si in curand s-ar putea sa-si piarda interesul.

Fa-l sa astepte

Un barbat afemeiat va dori sa te duca in dormitor mai devreme decat mai tarziu. Pentru el, interactiunea cu femeile inseamna un singur lucru. Nu-i da ce vrea daca vrei sa ramana cu tine. Fa-l sa lucreze pentru asta. Daca te distrezi si spune ca vrea sa duca lucrurile mai departe, nu-l lasa. Spune-i ceva de genul: ,,Nu am sa ma culc cu tine in seara asta, dar m-am distrat cu tine. Suna-ma candva”. Apoi, da-i un zambet sau din ochi si pleaca. Lasa-l sa te doreasca doar pe tine.