Un cadou romantic sau unul practic? Simbolic sau fabulos de scump? Am intrebat vedetele ce daruri speciale le-a adus Ziua Femeilor pana acum.

Roxana Ionescu, Mama Natura, se plange ca ea nu prea a avut parte de cadouri romantice. Sotul meu este mai direct si nu-mi face prea multe surprize. Imi doresc totusi o cina romantica, o evadare din cotidian. Sa ma duca intr-un loc mai special, unde sa organizeze o cina de la care nu trebuie sa lipseasca lumanarile, sampania si capsunile.

Simona Patruleasa este la fel de dezamagita. Sincer, nu am primit nimic deosebit. Insa lucrul care m-a impresionat cel mai mult a fost in perioada in care eram invatatoare si toti copiii veneau cu multe flori. Asta e cel mai frumos cadou posibil si imi lipseste foarte mult de cand am plecat din invatamant. In rest, nu m-am gandit la nimic special. Astept sa vad cu ce idei vin ceilalti, ca doar e ziua mea si a tuturor femeilor!

Virgil Iantu nu intelege de ce ar trebui sa aiba o singura zi pe an in care sa sarbatoreasca femeia. Sunt un tip foarte spontan si nu-mi place sa astept o zi special ca sa ii fac o bucurie sotiei – poate sa fie orice zi. Imi place mai mult sa o surprind cu un trandafir intr-o zi obisnuita decat sa astept 8 Martie pentru a face acest gest.

Prezentatoarea TVR 2, Cristina Soloc, crede ca cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata de 8 Martie a fost motocicleta. Doar e cunoscuta pasiunea ei pentru motoare! Anul acesta imi doresc o chitara electroacustica. In timp ce vorbeam, se confeseaza in soapta: tocmai a intrat sotul meu. Punct ochit, punct lovit Poate tine cont de ce ti-am zis! In privinta cadourilor pe care le ofera ea, spune ca-i place sa cumpere parfumuri pentru mama, sora si soacra ei. Parfumurile nu sunt niciodata suficiente!

Cristina Cioran, partenera lui Dan Capatos in prezentarea emisiunii Dimineata devreme, de la Antena 1, nu este adepta cadourilor cu valoare materiala. Nimic din ce am primit cu aceasta ocazie nu m-a impresionat vreodata. Ce mi-ar placea – si asta fiindca e unul dintre visurile mele cele mai dragi – este sa am parte de o vacanta-surpriza in Grecia. Desigur, doar de un weekend, ca mai mult nu am timp.