Achiziția unui vehicul este un demers care de regulă aduce cu sine numeroase dileme, întrebări, decizii de luat.

Dacă îți dorești un model de Mercedes SUV, cel mai indicat este să te adresezi unui dealer de specialitate. Toate vehiculele comercializare într-un showroom Mercedes poartă cu sine garanția calității, alături de avantaje de ordin financiar și tehnic. E recomandat să afli avantajele pe care le poți avea, în cazul în care alegi să cumperi un SUV Mercedes direct de la un dealer, din showroom.

Servicii financiare special destinate achiziției auto

Dealerul Auto Schunn oferă un set complet de servicii de leasing auto financiar, operațional și credit auto, în cazul în care decizi să achiziționezi un autovehicul Mercedes SUV direct de la showroom.

Auto Schunn Romania comercializează autovehicul Mercedes-Benz în leasing, pentru a pune la dispoziția clienților instrumente financiare flexibile și adaptate nevoilor fiecăruia.

Iată ce tipuri de leasing poți alege pentru viitoarea ta achiziție din showroom-ul auto:

● Leasing financiar Mercedes-Benz

Cu ajutorul serviciului de leasing financiar Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn, poți achiziționa autoturismul dorit, în rate, având libertatea personalizării condițiilor de plată. Contractele de leasing financiar sunt clare, transparente, menite să îți ofere controlul procesului de cumpărare.

● Leasing operațional Mercedes-Benz

Auto Schunn Romania oferă și un serviciu de leasing l operațional  facil de accesat și personalizat în funcție de bugetul pus la dispoziție de client, ratele fiind alese în conformitate cu disponibilitatea financiară și obiectivele de business.

● Creditare auto Mercedes-Benz

Accesând creditele auto oferite de Auto Schunn, poți deveni din prima zi proprietarul autoturismului SUV Mercedes-Benz . Ai la îndemână un sistem comod și flexibil de creditare, cu rate lunare, pentru o mai bună predictibilitate financiară.

Service auto specializat Mercedes-Benz

Centrele de service auto, mentenanță și reparații oferite de Auto Schunn sunt pregătite să ajute clienții care achiziționează autovehicule dintr-un showroom Mercedes, cu ajutorul celor mai buni tehnicieni specializați, autorizați Mercedes-Benz.  O vizită la service înseamnă seriozitate și profesionalism, din partea echipei de la Auto Schunn, premiată de Daimler AG pentru serviciile de înaltă calitate.

Piese auto noi Mercedes-Benz

Piesele auto originale Mercedes-Benz pe care le găsești la Auto Schunn sunt exact ce ai nevoie atunci când este momentul unei reparații sau înlocuire de piese la autovehiculul tău Mercedes SUV .Aici poți fi sigur că ți se vor monta pe vehicul piese originale, testate de specialiști, cu durabilitate ridicată și eficiență crescută.Calitatea superioară a pieselor este principalul motiv pentru care mulți clienți preferă să ducă noul lor vehicul în service oferit de Auto Schunn. Siguranța și fiabilitatea de excepție trec testele impuse de normele de calitate remarcabile Mercedes-Benz.

Fiecare piesă este supusă unor verificări și teste de calitate, care garantează autenticitatea acestor componente auto originale Mercedes-Benz. Montajul pieselor este realizat cu atenție sporită la menținerea caracteristicilor de rulare, la întreținerea confortului și siguranței la volan și mai ales la  păstrarea în timp a  valorii mașinii tale.

Piesele auto marca Mercedes-Benz sunt garantate pentru o durată mare de exploatare și au raportul corect calitate /preț. Procedurile din service sunt mereu executate profesionist. Materialele folosite și echipamentele de lucru sunt de ultimă generație iar tehnicienii sunt pregătiți și certificați Mercedes -Benz.