Cantareata Amy Winehouse a intrat din nou la dezintoxicare, dupa ce doctorii au declarat ca aceasta este ultima ei sansa.

Amy Winehouse s-a internat singura la dezintoxicare, la cateva zile dupa ce a incalcat din nou promisiunile si s-a apucat de baut. Insa, de aceasta data totul pare diferit, intrucat medicii i-au dat un ultimatum – ori se lasa de baut, ori moare.

Cu toate ca artista prefera sa faca haz de necaz in melodiile ei (“Rehab”), situatia este departe de a fi subiectul unei glume. Se pare ca starea ei de sanatate este precara si organismul nu-i mai permite sa consume alcool.

Doctorii de la clinica i-au spus raspicat lui Winehouse: “Aceasta este ultima ta sansa; daca nu te lasi de baut, vei muri”.

Conform The Sun, “doctorii iau in serios starea de sanatate a lui Amy, deoarece situatia este grava. Este o realitate dura, insa trebuie sa asculte de ei”.

Tatal cantaretei, Mitch Winehouse si prietenul ei, Reg Travis sunt “foarte ingrijorati pentru ea” si au vrut sa fie prezenti la spital cand medicii i-au dat vestea.

Totusi, Amy Winehouse este singura care poate decide daca vrea sa traiasca sau nu, daca vrea sa lupte sau nu.

Amy a mai fost internata la dezintoxicare si in trecut, in perioada 2007-2009, dar nu a reusit sa stea departe de alcool. Atunci, cel care a internat-o a fost tatal ei, insa de aceasta data ea a venit singura la clinica, deoarece vrea sa lupte “pe cont propriu”.

Amy Winehouse a devenit cunoscuta in 2006, odata cu lansarea albumului care a castigat si un Grammy, “Back in Black”. Insa muzica ei a fost repede uitata atunci cand Winehouse a aparut in repetate randuri pe primele pagini ale ziarelor din cauza consumului de alcool si droguri si a numeroaselor probleme de sanatate.

La inceputul acestui an, Winehouse a fost nevoita sa isi intrerupa lucrul la noul album din cauza unei infectii, iar in luna aprilie a ajuns din nou la urgenta, din cauza unei toxiinfectii alimentare.