Desi o alimentatie echilibrata joaca un rol fundamental atunci cand vine vorba de a arata un abdomen plat, este important sa facem miscare si sa evitam anumite alimente care ne pot balona.

Trezirea cu abdomenul plat este visul multor oameni. Cu toate acestea, ei nu stiu intotdeauna cum sa inceapa sa faca acest lucru si nu pun in practica ceea ce i-ar putea ajuta.

Pentru a atinge aceste tipuri de obiective, primul lucru de facut este sa renunti la un stil de viata sedentar si, incetul cu incetul, sa incepi sa adopti un stil de viata mai activ. In plus, este necesara si imbunatatirea obiceiurilor de viata, prin mici actiuni.

Adesea, adaugarea la rutina zilnica a obiceiurilor la fel de simple precum cele pe care le vom indica mai jos va fi ceea ce te va ajuta sa te simti bine si sa arati o silueta mai zvelta. Va invitam sa sustineti testul.

Obiceiuri de a te trezi cu abdomenul plat

Daca vrei sa te trezesti cu abdomenul plat, ar trebui sa fii atent la ultimele actiuni pe care le faci in fiecare noapte inainte de a merge la culcare.

1. Sari peste lactate la cina

Iaurturile au multe proprietati, dar daca esti in cautarea unui abdomen plat, ar trebui sa eviti sa le consumi la cina. Multe dintre aceste produse au o cantitate mare de zaharuri adaugate, pe langa lactoza, care este un zahar natural care este adesea greu de digerat.

Combinatia de lactoza cu zaharuri adaugate poate provoca inflamatii si umflaturi ale abdomenului. Totusi, daca crezi ca un iaurt este cea mai buna varianta pentru a te satura la cina, incearca sa alegi macar unul natural, fara zahar.

Fructele sunt, de asemenea, o optiune buna pentru cina. Fiind bogate in fibre, te vor ajuta sa iti satisfaci pofta de mancare, sa dormi bine si sa mergi la baie a doua zi dimineata.

2. Fa opt minute de miscare inainte de culcare

Daca, pe langa efectuarea zilnica a minim 30-40 de minute de activitate fizica, faci vreo 8 minute de miscare cu 2 sau 3 ore inainte de a merge la culcare, vei vedea ca, in timp, te trezesti cu stomacul mult mai plat. si pastrati o greutate sanatoasa.

Un scurt exercitiu pe care il puteti practica este urmatorul:

  • Stai in picioare, cu picioarele departate la latimea umerilor.
  • Ia niste gantere si coboara fesele pentru a face o ghemuiala; apoi ridica-te si ridica ganterele deasupra capului tau.
  • Repetati de mai multe ori, pana la finalizarea celor 8 minute. Intre unul si altul, puteti face o pauza de 20 sau 30 de secunde.

3. Dus rece

La un nivel popular, se considera ca un dus rece inainte de a merge la culcare poate contribui la o mai buna circulatie si te poate ajuta sa te trezesti cu abdomenul plat.

Facand un dus rece, iti vei scadea temperatura corpului si vei stimula grasimea bruna, tesut care este responsabil de consumul de energie pentru a creste temperatura corpului. In acest fel, ai putea arde calorii.

In cazul in care nu indraznesti sa faci un dus rece, opteaza pentru unul cu apa calduta, dar nu fierbinte.

4. Mananca micul dejun in mod corespunzator

Este esential sa incepi ziua cu un mic dejun bun. Cu aceasta, acidul butiric va va ajuta sa reduceti inflamatia din organism si sa cresteti rezistenta la insulina. In plus, vei putea stimula intestinul si vei fi mai putin balonata, asa ca te vei simti mult mai usoara.

  • O optiune buna poate fi o combinatie de fulgi de ovaz, ciocolata neagra, fructe rosii, nuci si scortisoara.
  • In cazul in care aveti indoieli cu privire la modul de a mentine o dieta sanatoasa, in functie de nevoile dvs., consultati medicul sau nutritionistul.

5. Redu consumul de sare

In general, desi este important sa mentii un aport redus de sare, atunci cand vine vorba de consumul ultimei mese a zilei, este important sa acorzi si mai multa atentie acestui detaliu.

Mancarea chinezeasca face de obicei din sodiu unul dintre elementele sale principale; asta te va face mai umflat. In aceeasi linie este si mancarea mexicana, care contine si cantitati mari de sodiu.

6. Evita batoanele de cereale

Batoanele cu cereale pot parea gustarea perfecta, dar adevarul este ca nimic nu poate fi mai departe de adevar si din diverse motive. Aceste alimente aparent inofensive contin lactoza din zer, motiv pentru care provoaca balonare.

In plus, au de obicei o cantitate mare de zaharuri adaugate care nu trebuie consumate. Ele pot contine, de asemenea, boabe de soia, care tind sa dea gaze.

Amintiti-va ca este un produs prelucrat; Este dovedit ca acest tip de mancare are mai multe calorii decat ai putea crede, asa ca este probabil sa ne faca sa ne ingrasam.

7. Cina usoara

Desi poate parea evident, este important de retinut: ar trebui sa incercati sa luati o cina usoara (si de preferinta cu aproximativ 3 ore inainte de a merge la culcare), pentru a evita greutatea, precum si problemele de somn.

8. Smoothies da, dar de casa

Desi nu este nimic mai bun decat sa consumi bucati de fructe crude, pentru a profita de toate aporturile acestuia, sunt cei care nu se opune prepararii smoothie-urilor pentru a-si completa micul dejun sau gustarile. In acest caz, cel mai bine este sa incercati sa le pregatiti acasa, fara a adauga zaharuri, indulcitori si altele asemenea.

Cu toate aceste sfaturi, adaugate unui stil de viata sanatos care include activitate fizica zilnica, alimentatie buna si odihna adecvata, obiectivul de a te trezi cu abdomenul plat va fi mai aproape. Amintiti-va ca obiceiurile inainte de a merge la culcare sunt importante.