In ziua de astazi, costumele de baie nu mai sunt facute doar pentru a fi purtate la piscina sau pe plaja. Ei bine, acestea au devenit mai tehnice si, pe langa faptul ca le poti purta pentru activitatile care includ apa, aceste pot fi purtate si ca body-uri in tinutele de zi cu zi.

Asa ca, atunci cand iti achizitionezi un nou costum de baie, este foarte important sa ai in minte un potential outfit care sa se potriveasca modelului. Pentru costume de baie in tendinte viziteaza https://foxi.ro, unde gasesti o varietate de costume de baie pentru toate tipurile de silueta. 

Alege detalii statement

Si, ca totul sa para mult mai distractiv alege piese care sa contina detalii statement, volane sau imprimeuri , diferite materiale sau decupaje potrivite fiecarui tip de silueta. Cat despre styling, posibilitatile nu au nicio limita, mai ales in zilele toride de vara. In schimb, cu tinuta potrivita poti incepe chiar azi sa-ti porti costumul de baie. Iata patru idei de tinute care sa te inspire si patru stiluri total diferite.

Pentru o tinuta casual, alege sa porti piese care sa te faca sa te simti confortabil. O pereche de ripped jeans ar arata ideal alaturi de un costum de baie in nuanta albastru electric si cu volane ca detalii pentru a pastra o aparenta girly. Nu uita de sneakersi. Poti alege o pereche de espadrile argintii pentru un plus de efect. Cat despe accesorii, alege sa inlocuiesti geanta cu un rucsac cu imprimeuri hazli. Nu uita de atractia sezonului, si anume colierul chocker.

Esti in cautarea unei tinute classy?

Atunci cea mai potrivita alegere este cea a unui costum de baie intreg, cu maneci, care sa imite modelele de surf si care sa aiba in compozitia sa un joc de nuante. Noi am ales un model verde inchis in combinatie cu negru pentru a pastra o urma de eleganta. In continuare, pantalonii culotte isi vor face datoria si-ti vor scoate in evidenta talia, totodata mentinand si un echilibru intre partea de sus si cea de jos. Pentru un aer de ladylike, alege sa porti o pereche de sandale cu un toc de tip bloc, finut si nu foarte inalt. Nu uita de accesoriile aurii, ceasuri, inele care sa acopere degetele sau chiar bratari late.

Sporty sau o adaptare a stilului casual

Sporty sau o adaptare a stilului casual, tinutele de acest tip pot fi foarte usor de realizat cu ajutorul unui costum de baie. Alege un model in doua piese, renunta la bikini si asigura-te ca topul este mai degraba ca o bustiera. Opteaza pentru o salopeta din denim, fie ea lunga sau scurta si poart-o cu bretelele lasate pentru un plus de efect. Nu uita ca cei mai potriviti pentru un astfel de look sunt addidasii, care iti vor permite sa te misti in voie. Sa nu uitam de accesorii. Alege o pereche de ochelari statement, in nuante nude si realizeaza o coafura impletita sau un model cat mai dezordonat.

Iubitoare de tinute all black?

Cu toate suntem. Sunt cel mai usor de realizat si, tindem sa credem ca indiferent de piesele vestimentare pe care le alegem vom arata fabulos. Asa ca, alege un costum de baie dintr-o singura piesa alaturi de o pereche de pantaloni evazati cu talie inalta. Nu uita de pantofii cu toc, foarte delicati, pentru a pastra acel aer elegant. Cat despre rujul rosu, acesta ar trebui sa fie nelipsit din orice ecuatie.