Reprezentantul Mitropoliei Clujului, preotul Bogdan Ivanov, este ferm convins că Apocalipsa nu va avea loc pe 21 decembrie 2012, aşa cum au prezis-o calendarele mayaşe, şi-i îndeamnă pe români să-şi trăiască viaţa cu seninătate şi bucurie, cu credinţă în Dumnezeu.

Preotul Bogdan Ivanov, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, a declarat, pentru PROVINCIANEWS.RO, că nu crede că Apocalipsa va veni în 21 decembrie 2012. „Sfârşitul lumii va veni odată şi odată, dar nu va fi acum. În mod cert, Apocalipsa nu va veni pe 21 decembrie“, a spus părintele Bogdan Ivanov.

„Viaţa este cel mai de preţ lucru pe care ni l-a dat Dumnezeu“

„Destinul mare al omenirii nu se opreşte la Apocalipsă. Important nu e ce se întâmplă pănă la Apocalispsă, ci ce se întâmplă după ea. Sfârşitul fiecăruia dintre noi e mult mai aproape decât al lumii“, a mai spus purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului. Preotul Bogdan Ivanov a transmis un mesaj pozitiv: „Oamenii să trăiască cu seninătate şi bucurie, pentru că viaţa este cel mai de preţ lucru pe care ni l-a dat Dumnezeu. Un creştin care are credinţă în Dumnezeu nu trăieşte cu teamă în suflet“, a încheiat părintele Ivanov.