Dumitru Matiș, decanul de la FSEGA, ar putea rămâne INVALID.

Decanul de la FSEGA, Dumitru Matiș,  ar fi încercat să se SINUCIDĂ în această dimineață. Dacă va SUPRAVIEȚUI, ar putea să rămână INVALID. Medicii susțin că ar putea să aibă o fractură de COLOANĂ lombară!

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Cluj, profesorul de la FSEGA a suferit multiple traumatisme, printre care și o SUSPICIUNE de fractură de COLOANĂ!

La UPU a ajuns cu traumatism cranio cerebral și multiple fracturi. Are o suspiciune de FRACTURĂ de coloană LOMBARĂ. I s-au făcut toate investigațiile necesare”, au declarat reprezentanții UPU Cluj, pentru PROVINCIANEWS.RO.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de recuperare și susțin că starea pacientului este DELICATĂ. Potrivit acestora, dacă suspiciunea se adeverește, profesorul clujean ar putea să rămână INVALID pe viață.

Se află într-o stare delicată, nu putem aprecia prognosticul. Depinde de organism, se face tot ce se poate. Să vedem cum va fi evoluția pacientului. Următoarele 48 de ore sunt CRITICE”, au spus medicii.

Matiș, în vârstă de 61 de ani, este internat la Clinica de Chirurgie 1 din Cluj-Napoca, la secția de Terapie Intensivă.