Copilul NU figura în evidenţele MEDICALE şcolare cu VREO BOALĂ!

Copilul de 10 ani a MURIT în urmă cu puţin timp, la UPU Cluj. Potrivit surselor oficiale de la Liceul “Bathory Istvan”, copilul era BOLNAV, însă NU figura în evidenţele medicale ŞCOLARE cu vreo AFECŢIUNE.

“Părinţii ştiau că micuţul este bolnav, însă NU au informat instituţia. Ei vor ca boala să NU apară în presă. În EVIDENŢA cabinetului medical el NU figura cu vreo boală”, au afirmat sursele PROVINCIANEWS.RO.

Daniel Petru Berbec avea 10 anişi a mai LEŞINAt în urmă cu 3 luni.

“Copilul a fost INTUBAT de SMURD şi a ajuns la noi într-o stare foarte gravă, cu MINIME semne vitale. A fost constatat DECESUL la ora 15:30”, a declarat, pentruPROVINCIANEWS.RO, purtătoul de cuvânt al UPU Copii, doctorul Călin Lazăr.

“Copilul a mai LEŞINAT”

Copilul a CĂZUT în pauză şi s-a LOVIT la cap. Potrivit profesorilor, nici învăţătoarea NU ştia de vreo boală specială a copilului.

Copilul avea 10 ani, dar este bolnav. NU a ALUNECAT, pentru că în curte nici nu este gheaţă! A fost dorinţa părinţilor de a nu se face publică boala lui. NU a fost vorba despre GHEAŢĂ în curte. Copilul de 10 ani este bolnav, dar părinţii NU doresc ca acest lucru să apară în presă. Învăţătoarea ştia de boală, dar doar atât. Din câte ştiu şi în urmă cu 3 luni i s-a făcut rău şi a fost chemată salvarea. Acum, din păcate, a căzut şi a DAT cu capul de pământ“, au declarat surse oficiale, pentru PROVINCIANEWS.RO.

Directoarea Liceului, Agnes Timar, susţine că elevul a căzut în timpul PAUZEI.

Andra-Daria SZASZ