Am scris un articol ușor motivațional pentru barbații carora le lipsește o cea mai buna prietena, ”De ce e cool sa fii prieten cu o femeie”, iar acum este randul femeilor sa afle de ce un barbat BFF (Beer Friend Forever) este necesar și util in traiul de zi cu zi.

Și da, fie ca veți crede, fie ca nu, exista prietenie pura intre o femeie și un barbat! Și spun asta pentru ca eu o traiesc și-s foarte mandra de ea. Așa ca articolul asta este o dedicație pentru toți prietenii mei

Am selectat cateva motive pentru care a bro friend este mișto in viața unei femei:

Iți va spune intotdeauna verde-n fața ce parere are despre tipul ala

Barbații nu au neaparat tendința sa menajeze oamenii din jurul lor pentru ca-s obișnuiți sa fie brutal de onești. Așa ca daca ai impresia ca l-ai cunoscut pe Fat Frumos și el vede ca e Zmeul cel Urat, nu va ezita sa te anunțe acest lucru. Ba mai mult, il va descalifica cu tot felul de argumente sincere și cat se poate de reale (se știu intre ei) ca nu-ți vor mai trebui povești.

Iți va spune sa te duci la sala

Daca ai pus pe tine, va observa imediat și in modul lui caracteristic motivațional, iți va spune sa te duci sa faci sport. Nu, subtilul nu exista, nu-ți va sugera ca ar fi indicat pentru sanatatea și self esteem-ul tau sa te apuci de sala, ci iți va spune clar ca te-ai ingrașat, iți scade ”cota pe piața” și ai face bine sa te mobilizezi, sa lași ciocolata și sa te apuci de alergat.

Te ajuta sa agați in club

Este un wingman pregatit pentru orice. Spune ce tip iți place și ți-l va aduce la masa. Cu forța, daca e necesar. Glumesc. Sau poate nu. Mai mult, cand ieși cu BFF-ul nu riști sa fii agasata de oameni care-ți displac, pentru ca oricand puteți juca rolul de iubit gelos și iubita in dificultate

Te ajuta cu mutatul, caratul și alte activitați barbatești

Fie ca-ți repara o priza sau te ajuta sa cari mașina de spalat, prietenul tau este alaturi de tine și chiar ii face placere. Nu, nu te poate ajuta sa alegi culoarea rochiei pentru petrecerea de gala a firmei pentru ca de cele mai multe ori toate par la fel, dar cu siguranța te ajuta daca-l suni la trei dimineața sa te ia de prin vreun club obscur in care ai ajuns din pura intamplare.

Știe sa te scoata din drama folosind motivaționale masculine (și alcool)

”Fii barbata!”, cam asta ar fi rezumatul motivaționalelor. Uneori se vor oferi sa-l pocneasca pe tipul care te-a intristat, dar face asta ca sa te amuze. Iți va argumenta lucid și analitic motivele pentru care ești deprimata inutil și pentru care faci riduri ca toanta ca plangi dupa un crai, care nu merita nici macar doi lei. Deși e enervant știi ca are dreptate.

Rade la glumele tale porcoase

Barbații știu ca-n fiecare prințesa zace un birjar care abia așteapta sa iasa la iveala. Așa ca toate bancurile alea porcoase sau share-urile pe care nu le poți posta public, pot merge catre el. Nu te va judeca, ba iți va mulțumi pentru amuzament.

Te asculta atunci cand te simți deprimata (și apoi iți ofera o bere)

Partea buna este ca barbații sunt inzestrați cu un dar aparte: rabarea și capacitatea de a asculta. Noi, femeile, nu stam foarte bine la acest capitol pentru ca noua ne place sa verbalizam. BFF te asculta, uneori se abține sa-ți spuna-n fața cat ești de prostuța, are grija de tine așa cum știe el și mai apoi te invita la o bere menita sa te detașeze de starea asta trista. Daca distracția continua va avea grija sa ajungi in siguranța acasa și maine va face mișto de tine și de mahmureala ta.

Ofera complimente oneste

Știi ca orice compliment vine din partea lui este unul sincer pentru ca nu are intenții ascunse.

Merge cu tine la cumparaturi pentru ca știe ca ii vei spala vasele pentru favoarea asta

Sau ii vei da numarul prietenei tale. Sau ca se va folosi de asta și va fi in avantaj. Dar important este ca merge și incearca sa-ți fie de folos in alegerea acelei perechi de blugi aproape identici cu ceilalți pe care ii ții strans in mana.

Iți spune pe șleau sa-ți verifici aplicația ca pare ca ai PMS

Daca vede ca o iei razna, te va intreba fara nicio ezitare daca e PMS sau perioada aia a lunii? Astfel, iți atrage atenția ca nu ești pe calea cea buna și de cele mai multe ori are dreptate. S-ar putea sa aiba efect semnalul de alarma tras de el.

Nu te lasa sa te panichezi cand ceva nu iese bine

Ai tendința sa intri repede in panica și sa vezi partea nasoala a situației. Prietenul tau te va liniști, va incerca sa-ți arate ca nu e totul atat de dramatic și ca exista soluții, dar ca este nevoie sa te calmezi.

Dragelor, este esențial sa avem in viața noastra un prieten barbat pentru ca ne mai domolește partea emoționala, ne scoate ușor din drame și ne ajuta sa caram dulapul.