Copilul nou-născut necesită diferite seturi de îmbrăcăminte și accesorii potrivite pentru fiecare activitate. În acest articol am adunat articolele esențiale pentru copii nou-născuți pentru a face lucurile mai usoare pentru tine. Citiți mai departe pentru a afla lista de produse de bază care sunt necesare pentru primele două luni de la sosirea copilul nou-născut.

Indiferent de metoda pe care o alegeți pentru a hrani bebelusul, lista de mai jos vă oferă o idee clară a ceea ce este esential pentru a hrani bebelusul.

• Pat saltea și pat de copil: Evitați investițiile în saltele pufoase, deoarece acestea ar putea sufoca copilul. In schimb, cumpara saltele ferme. Perne ar trebui să fie, de asemenea, dublu-stratificate, cusute în mod corespunzător și suficient de ferme pentru a evita orice disconfort. In ceea ce priveste patul, este recomandat sa alegeti unul cu gratii. Astfel, va veti putea uita la bebelus in timp ce stati in pat. In privinta materialului, alege un pat din lemn pentru copii. Totodata, optati pentru un model care se poate transforma atunci cand bebelusul va creste. Iar din punct de vedere al culorii, paturile albe sunt cele mai frumoase si deosebite. Acestea sunt minunate si foarte multe mamici opteaza pentru ele, chiar daca sunt ceva mai scumpe.

• Sterilizator: Indiferent dacă alăptați sau nu, va trebui sa sterilizati tetinele, pacificatorii și sticlele până când copilul face un an. Sterilizatoare electrice sunt foarte la îndemână. Studiile sugereaza ca sterilizatoare electrice pot ucide aproximativ 99,9% germeni. Intra si pe incisivdeprahova.ro si descopera o lista mai detaliata cu toate lucrurile esentiale pentru nou nascuti.

• Biberonul: Există diferite tipuri de biberoane disponibile pentru a alege. Ele vin în diferite materiale cum ar fi sticla, plastic și silicon. Puteți alege materialul care se potrivește copilului tău cel mai mult. De asemenea, suzetele anti-colici sunt cele mai bune pentru nou-născuți. Aceste sticle ajuta la minimizarea cantității de aer pe care un copil o inghite.

• Haine de asistenta medicala: Pentru noi mamele care alăptează, hainele din țesături ușoare și cu buzunare sunt foarte utile. Alege o calitate bună la sutiene, îmbrăcăminte de noapte si topuri, fie cu nasturi sau suficient de largi pentru a permite alăptarea. Hainele colorate pot ajuta la acunderea petelor de la laptele matern în cazul în care exista scurgeri. Este posibil, de asemenea, sa optati pentru tampoane de san sau biberoane pentru a absorbi excesul de lapte, care s-ar putea scurge în timpul alăptării.

• Pompe de san: Exista diferite tipuri de pompe de san disponibile pe piață, cum ar fi electrice, cu baterii și pompe de san manuale. În funcție de cerința dvs., puteți alege dintre pompele care au un sistem deschis sau închis sau pompe care să lucreze la unul sau ambii sâni în același timp. Ai nevoie, de asemenea, de unele accesorii, împreună cu pompe de san cum ar fi sticle, pungi pentru depozitare, etichete, clipuri, etc care vin la îndemână în timp ce laptele matern este pompat.

Camera bebelusului este foarte importanta si trebuie sa contina tot ceea ce are nevoie atat bebelusul cat si proaspata mamica. De asemenea, este important sa alegi corect piese de mobilier pentru camera bebelusului, astfel incat sa ai suficient spatiu de depozitare.